Η ''Αγιά Σοφιά'' και η μεταγραφή...

09:15 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με το θέμα του γηπέδου ασχολείται σήμερα η εφημερίδα γράφοντας: "Πανέτοιμα τα σχέδια για την Αγιά Σοφιά. Ο Μελισσανίδης ζήτησε από τον Θανάση Κυρατσού να τελειώσει τις ερχόμενες μέρες με τις τελευταίες... πινελιές, ώστε να πάει πανέτοιμος μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην τελική συνάντηση με τον Δήμο". Για τα μεταγραφικά τονίζεται: "Παράθυρο για στόπερ, αλλά... Χωρίς να υπάρχει καμία ανησυχία ότι δεν μπορεί να καλυφθεί το όποιο κενό και εκ των έσω. Απλά δεν αποκλείεται την ύστατη ώρα αν κάποιος

Έλληνας είναι ελεύθερος και το θέλει και ο ίδιος να κάνει κίνηση η ΑΕΚ".

SPORTDAY

Για τη σκέψη των ανθρώπων της ΑΕΚ να προχωρήσουν σε μία ακόμα μεταγραφή γράφει η εφημερίδα.

LIVE SPORT

Στο ίδιο μήκος κύματος και η LS: "Παράθυρο για μεταγραφή", τονίζει για την ΑΕΚ και προσθέτει: "Σκέψη για απόκτηση στόπερ ή κόφτη στην ΑΕΚ. Στα υπ'όψιν ο Παπαστεριανός. Προβληματισμός για το κέντρο της άμυνας".

GOAL

Για την πιθανότητα να κάνει η ΑΕΚ ακόμη μία προσθήκη γράφει και το GOAL. Χαρακτηριστικά τονίζει: "Η μεταγραφική περίοδος που αφορά τους ελεύθερους (πριν τις 30 Ιουνίου) ποδοσφαιριστές εκπνέει την ερχόμενη Παρασκευή. Οπότε οποιαδήποτε κίνηση από πλευράς ΑΕΚ θα πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα. Χθες αναπτύχθηκε μία έντονη φημολογία ότι η Ενωση δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού και αν υπάρξει κάποια ιδιαίτερη περίπτωση, τότε θα κινηθεί για την απόκτησή του. Αυτή θα αφορά τα μετόπισθεν και θα προέρχεται από την ελληνική αγορά.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι η Ενωση δεν χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση. Αν και υπάρχουν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων είναι ενθαρρυντικές και οι λύσεις στα στόπερ φαίνεται να είναι περισσότερες. Η παρουσία του Σταύρου Σταθάκη απέναντι στην Ομόνοια είναι εξαιρετική και λογικά καπάρωσε οριστικά τη μία από τις δύο θέσεις. Η δεύτερη θα καλυφθεί από τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά μέχρι τότε ο Βασίλης Ρόβας φαίνεται πως είναι αυτός που θα μετακομίσει πιο πίσω από τα χαφ. Εξάλλου, τόσο στο τουρνουά της Ραφήνας όσο και το Σάββατο ο Ρόβας τα πήγε περίφημα.

Αυτό το τρικ βολεύει και τον Δέλλα σε κάποιες περιπτώσεις. Οταν ο Τράι θελήσει να χρησιμοποιήσει τους Μπρέσεβιτς και Ντακόλ στην κορυφή της επίθεσης, τότε δεν θα χρειαστεί να «πετάξει» εκτός 11άδας τον Ρόβα. Στο ρόστερ εξάλλου υπάρχουν άλλοι δύο αμυντικοί που μπορούν να δώσουν λύσεις. Ο λόγος για τους Τσούπρο και Τζανετόπουλο που σε επίπεδο Γ' Εθνικής μπορούν να σταθούν.

Απ' εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι αντίπαλοι της Ενωσης στην κατηγορία δεν διαθέτουν τους ποδοσφαιριστές που θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Ο Δέλλας το γνωρίζει πολύ καλά και δύσκολα θα θελήσει να βάλει κι άλλο όπλο στη μηχανή του. Για του χρόνου είναι πολύ πιθανό, καθώς τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα