Ζιντάν: Η Χρυσή Μπάλα σε Ρονάλντο ή Ριμπερί

08:20 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Φρανκ Ριμπερί αξίζουν να κατακτήσουν φέτος την "Χρυσή Μπάλα" όπως υποστήριξε ο Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος ευχήθηκε να δει έναν από τους δυο να κατακτά τον τίτλο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Ελπίζω να είναι ένας από τους δυο. Αν υπήρχαν δυο Χρυσές Μπάλες θα τις έδινα και στους δυο, όμως υπάρχει μία και δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει".
Για την κριτική που δέχεται ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ζιντάν δήλωσε: "Γνωρίζουμε πως

δεν έχει σκοράρει εδώ και καιρό για την Γαλλία. Αυτό που εύχομαι ωστόσο είναι να κάνει εμφανίσεις υψηλού επιπέδου και για την Ρεάλ Μαδρίτης και για την Γαλλία, γιατί είναι ένας ταλαντούχος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και την Ρεάλ και την Γαλλία".
Τέλος ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την σχέση του με τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Κάρλο Αντσελότι: "Ο Αντσελότι έχει και το δικό του σταφ. Ο δικός του βοηθός ασχολείται με την προετοιμασία και τις προπονήσεις και εγώ ασχολούμαι με την ομάδα και τις τακτικές. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει στο ποδόσφαιρο και ακόμα έχω πολλά να μάθω. Με τον Αντσελότι είχα συνεργαστεί όταν ήμουν στην Γιουβέντους ως παίκτης. Επαγγελματικά έχει ανέβει, ωστόσο σαν άνθρωπος είναι πάντα ο ίδιος, αφοσιωμένος και ανοικτόμυαλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα