Η ΑΕΚ του δέκα με τόνο και ο Κρισάντους

10:03 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Κρισάντους και 10 με τόνο", γράφει η ΩΡΑ και σημειώνει: "Ο Νιγηριανός το είπε - μετά το ματς με την Καλλιθέα - και το... έκανε, αφού συνέχισε με δύο γκολ απέναντι στον Άλιμο. Ο "Μάκης" μπαίνει στο ρυθμό της ομάδας και δείχνει πως έχει εξαιρετικά στοιχεία. Έναν ακόμη βαθμό πήρε η ΑΕΚ για τα πλέι οφ και μπαίνει με 10 στο μίνι

πρωτάθλημα. Μεγάλη ποιότητα κι εξαιρετικές ενέργειες με τη μπάλα στα πόδια ο Φαγιέ, του λείπουν μόνο αγωνιστικός ρυθμός και ψυχολογία".


SPORTDAY

Για "happy end" γράφει η SD, προσθέτοντας: "Ο Κρισάντους, επιτέλους, παίρνει μπροστά (δύο γκολ) και η Ένωση μπαίνει στα πλέι οφ με 10 βαθμούς".


LIVE SPORT

Από την πλευρά της η LIVE SPORT γράφει: "Άφαντη με Κρισάντους - Ζόριτς. Με 10 βαθμούς μπαίνει η ΑΕΚ στα πλέι οφ μετά την εύκολη νίκη της επί του Αλίμου". Στα μεταγραφικά σημειώνεται πως "μόνο δανεικό μπορεί να αποκτήσει η Ένωση τον Ντόνγκου της Μπαρτσελόνα".


GOAL

Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα η ΑΕΚ για την οποία γράφει: "Ούτε με... κυάλια. Διαδικαστικά θα είναι, μετά την κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ ανόδου στη Σούπερ Λίγκα για την ΑΕΚ, η οποία νίκησε με 3-0 τον Άλιμο και μπήκε σε αυτά με... αέρα 10 βαθμών ισοπεδώνοντας όλα τα ρεκόρ. Με τον Κρισάντους να χτυπά δύο φορές η Ένωση επιβεβαιώνει ότι απέχει... έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα