Η ΑΕΚ που πετάει με αέρα και τρελαίνει

09:43 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Πρώτο θέμα είναι στην εφημερίδα η χθεσινή νίκη της ΑΕΚ, με την SD να έχει τίτλο: "Τρέλανέ μας!". Επίσης συμπληρώνει: "Με εμφανίσεις σαν κι αυτή του α' ημιχρόνου η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει ψηλά και γιατί όχι να...
Το γκολ ο Γκερέιρο με υπέροχη εκτέλεση φάουλ. Άλλη κλάση οι Κορδέρο, Μητρόπουλος, έχασε πέναλτι ο Κατίδης".

ΩΡΑ

ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Αέρας"! Αυτός είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος σήμερα στην εφημερίδα, η οποία φυσικά αναφέρεται στην ΑΕΚ και τη νίκη της επί του Πανιωνίου: "ΑΕΚΑΡΑ για 65 λεπτά σκόρπισε τον Πανιώνιο και τον κέρδισε μόνο με 1-0, έχοντας 12-1 τελικές. Σοβαρά λάθη ο Λίνεν που πρέπει να τα δει: Ο Ελευθερόπουλος είπε ξεκάθαρα ότι με την αλλαγή του συστήματος της ΑΕΚ σε 4-3-3 στο 67', ο Πανιώνιος μπόρεσε πια να βρει χώρους και να κάνει παιχνίδι. Καμία λογική στην αντικατάσταση του Φούντα σε εκείνο το σημείο κι ενώ είχε ανεβάσει την απόδοσή του. Χάζεψε όλο το ΟΑΚΑ με την αλλαγή του Πετρόπουλου με τον Φουρτάδο. Με το παιχνίδι 1-0 δεν κάνει... δοκιμές ενόψει Κέρκυρας. Απροσπέλαστο το αμυντικό κεντρικό δίδυμο, θετικό ντεμπούτο ο Τσουκαλάς".
Λόγος γίνεται και για τα διοικητικά: "Ήρθε η ώρα! Όλα στην ΑΕΚ είναι έτοιμα για να γίνει η κίνηση που πρέπει από τον Βιντιάδη. Συναντά τον Δημητρέλο σήμερα, αλλά στη Γ.Σ. οφείλει να ξεκαθαρίσει τα πάντα".

LIVE SPORT

Πρώτο θέμα η ΑΕΚ και στη LS: "Πετάει... πιο ψηλά", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Φοβερή ατμόσφαιρα από 15.000 κόσμο, νέα νίκη η ΑΕΚ 1-0 τον Πανιώνιο. Πολύ καλή μπάλα η Ένωση στο α' μέρος, κυριάρχησε στα χαφ, κουράστηκε στο β'. Κορυφαίος και σκόρερ ο Γκερέιρο".

GOAL

"Διώχνει τον εφιάλτη", γράφει η εφημερίδα για την ΑΕΚ, συμπληρώνοντας: "Υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΑΕΚ! Η Ένωση συνεχίζει να μαζεύει πόντους που στερήθηκε στον πρώτο γύρο, παρέμεινε αήττητη για τέταρτο σερί ματς και σφραγίζει την παραμονή της. Αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα η ΑΕΚ νίκησε με γκολ - φάουλ του Γκερέιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα