Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:10 3/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 8

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετό απλά να είναι σταθερός στα... βασικά. Στο δεύτερο, όμως, η ομάδα τον χρειάστηκε και ήταν εκεί σε όσες περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει, με κρισιμότερη το τετ α τετ του Γουνδουλάκη στο 51' .

Σωκράτης Τσουκαλάς 7

Βρέθηκε στην ενδεκάδα από το... πουθενά λόγω της ασθένειας του Αρκούδα και βρήκε τον... τσαμπουκά να κάνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στο αμυντικό κομμάτι είχε πάντα σωστές τοποθετήσεις και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα. Προσπάθησε να βοηθήσει και επιθετικά.

Γιώργος Κουτρουμπής 8

Ήταν για ακόμη μια

φορά εξαιρετικός. Καθάρισε τα πάντα στον αέρα, δεν έκανε το παραμικρό λάθος, ενώ και στο χαμηλό παιχνίδι τα πήγε τέλεια, με σωστές επεμβάσεις τόσο κοντά όσο και μακριά από την περιοχή.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης 8

Συνεχίζει μετά την επιστροφή του στην ενδεκάδα τις θετικότατες εμφανίσεις. Έδειξε ωριμότητα στο παιχνίδι του, ήξερε πότε να βγαίνει στη μπάλα και πότε να περιμένει, ενώ είχε αυτοσυγκέντρωση στις στημένες φάσεις.

Τάσος Τσουμάγκας 7

Ακόμη ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι από τον νεαρό αριστερό μπακ. Παρότι συμμετείχε πολύ στο δημιουργικό κομμάτι και έκανε αρκετές προωθήσεις., δεν άφησε ποτέ ακάλυπτη την άμυνα.

Παύλος Μητρόπουλος 8

Συνεχίζει να... συγκλονίζει και να δείχνει ότι είναι «σκυλί». Δεν επηρεάστηκε στο παραμικρό από τον τραυματισμό του και έκανε ακόμη ένα καταπληκτικό ματς. Πολλά χιλιόμετρα, πολλά κοψίματα και κλεψίματα, ούτε ένα λάθος.

Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 8

Δεύτερο διαδοχικό εξαιρετικό παιχνίδι για τον Ισπανό μέσο. Προσέφερε πολλά στο αμυντικό κομμάτι, ήταν «επιθετικός» στα μαρκαρίσματά του και στο πρέσινγκ του, κράτησε σωστά μπάλες και είχε πολύ καλές μεταβιβάσεις.

Φώντας Φέτσης 7

Η θέση του αριστερού χαφ στον ρόμβο φάνηκε ότι δεν του ταιριάζει τόσο, ωστόσο στο ανασταλτικό κομμάτι τα πήγε πολύ καλά. Είχε συνέπεια στις καλύψεις και τις βοήθειες και έτρεξε πολύ. Είχε και ένα καλό σουτ στο 17'.

Ρότζερ Γκερέιρο 9

Ξεκίνησε το παιχνίδι πολύ δυναμικά εκτελώντας πολύ καλά τρία στημένα (δύο κόρνερ και ένα φάουλ) και έβαλε το... κερασάκι στο 12' σκοράροντας με μια εκτέλεση φάουλ φανταστικής τεχνικής και... πονηριάς. Ακόμη και όταν η ομάδα έκανε... κοιλία, είχε καλές στιγμές και ήταν ατυχής είδηση ο τραυματισμός του.

Ταξιάρχης Φούντας 5

Έτρεξε απίστευτα, έκανε πολλά σπριντ, αλλά δεν του βγήκε τίποτα. Οι τρεις σέντρες που επιχείρησε ήταν απογοητευτικές, τα σουτ του δεν απείλησαν και σε πολλές περιπτώσεις η τελική του επιλογή ήταν λανθασμένη. Σωστή η αντικατάστασή του.

Αντώνης Πετρόπουλος 7

Η παρουσία του ήταν και πάλι θετική. Ήταν μέσα στις φάσεις, απείλησε με κεφαλιές στο 4' και το 20' , κέρδισε το φάουλ στη φάση του γκολ, είχε ένα σουτ στο 44' . Μετά το 60' έδειξε μια κούραση, όμως με την έξοδό του από το ματς η ΑΕΚ έχασε τα -πολύτιμα- κρατήματα μπάλας που έχει.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Γιώργος Κατίδης 6

Μπήκε στο παιχνίδι με όρεξη να κάνει πολλά, αλλά παραλίγο να εξελιχθεί σε μοιραίο. Είχε ένα σουτ στο 49', έχασε τεράστια ευκαιρία στο 78', ενώ δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ούτε από την άσπρη βούλα.

Ανδρέας Σταματής -

Κέρδισε το πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε η ομάδα να είχε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Εμίλιο Φουρτάδο -

Έκανε την ωραία πάσα στον Σταματή στη φάση του πέναλτι, ενώ πήρε και δυο τρεις κεφαλιές από γεμίσματα.

Έβαλντ Λίνεν 7

Η ομάδα του συνεχίζει να κάνει συνεχώς βήματα προς τα μπρός. Πέτυχε ανατροπή στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έκανε δύο σερί νίκες για πρώτη φορά φέτος με το χθεσινό αποτέλεσμα και με επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια πήρε τεράστια ανάσα. Οι αρχικές του επιλογές τον δικαίωσαν, η αλλαγή του συστήματος σε 4-3-3 μετά το 55' είχε λογική στην προσπάθειά του να κάνει πιο συμπαγές το κέντρο. Θα πρέπει ωστόσο να τον προβληματίσει η κούραση που έβγαλε η ομάδα στο τελευταίο μισάωρο και το διήμερο ρεπό που έδωσε μάλλον δείχνει ότι ήδη τον απασχολεί αυτή η παράμετρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα