Η ΑΕΚ περνάει και με ισοπαλία με τον Ατρόμητο

19:00 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σύγχυση προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το τι τελικά ισχύει σε περίπτωση ισοβαθμίας στους ομίλους του Κυπέλλου. Το aek365 από την πρώτη στιγμή σας είχε εξηγήσει πως η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική περνάει και με ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, γεγονός που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον Sentra Fm

o πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Όχι, δεν υπάρχει θέμα συνεδρίασης για να διευκρινιστούν τα κριτήρια. Το θέμα προέκυψε λόγω του ότι είχα πει χθες ότι επειδή ήμουν απροετοίμαστος και δεν είχα διαβάσει τον κανονισμό ξεκάθαρα μιας και έχει κάποιες τροποποιήσεις φέτος και δεν θυμόμουν λεπτομέρειες της προκήρυξης, είπα ότι μέσα στην εβδομάδα θα κάνουμε κάποια συγκέντρωση όλοι οι φορείς, είτε οι νομικοί που χρειάζονται είτε άτομα της Ομοσπονδίας και εγώ για να δούμε αν υπάρχει ασάφεια.

Όμως το έψαξα σήμερα και δεν υπάρχει ασάφεια, αλλά καλού-κακού την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια επιτροπή που θα κάνει διευκρινίσεις για την επόμενη φάση, ώστε να μην υπάρχουν παρερμηνείες.

Στις ισοβαθμίες ισχύει ότι πρώτα μετρούν οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, μετά τα γκολ στα μεταξύ τους και μετά η καλύτερη επίθεση συνολικά. Εκεί ήταν λίγο η παρερμηνεία. Αν και τότε δεν υπάρχει κατάταξη, θα οδηγηθούμε σε μπαράζ. Εκεί έχουμε θέμα γιατί δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Ας ελπίσουμε ότι δε θα υπάρξει μπαράζ».

Οσο για την κλήρωση της επόμενης φάσης, όπου οι 8 πρώτοι των ομίλων θα αντιμετωπίσουν τους 8 δεύτερους, ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει πρόβλεψη να μη συμπέσουν ξανά ομάδες από τον ίδιο όμιλο. Θα γίνει κλήρωση, ό,τι βγάλει η κλήρωση».

Διαβάστε τι ακριβώς είχε γράψει το aek365 από το απόγευμα της Τετάρτης για όλα τα σενάρια πρόκρισης που ισχύουν

Keywords
Τυχαία Θέματα