Τα δίνουν όλα για να μην μείνει στον «άσο»!

17:28 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση να αποκτήσει η ΑΕΚ νέο play maker είναι ειλημμένη με τους υπεύθυνους να προσπαθούν να κάνουν, δεδομένων των συνθηκών, την καλύτερη δυνατή προσθήκη με την -σχεδόν βέβαιη- έλευση του Τόμας Ντελινινκάιτις.

Ο χρόνος τρέχει όμως, η συγκυρία φέρνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σε τρεις ημέρες και τους δύο από τους τρεις ήδη υπάρχοντες οργανωτές να προέρχονται από τραυματισμό. Ο μεν ένας χάνοντας

τον ρυθμό του, ο δε άλλος έχοντας μείνει εκτός αγώνων για ένα ολόκληρο μήνα. Κι αυτό σημαίνει ενεργοποίηση του Κάσμιρ Ράιτ.

Ο Αμερικανός ενδέχεται να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως έκανε και ο Γκούντριτζ με τον Παναθηναϊκό, και να αποχωρήσει εκ των υστέρων. Η περίπτωση του, όμως, είναι λίγο διαφορετική, καθώς, δεν αποκλείεται να κερδίσει αυτός στο photo finish τον Γκάρετ Ουίλιαμσον και να παραμείνει στην ομάδα, παρά την έλευση νέου play maker. Γεγονός που κρατά σε εγρήγορση και τους δύο παίκτες. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ είναι... αναγκασμένη να δώσει χρόνο προσαρμογής σ'έναν από τους τέσσερις ξένους της, μιας και δεν μπορεί να τους αλλάξει όλους πριν από την ολοκλήρωση του α' γύρου.

Ο Ράιτ σε τρία ματς πρωταθλήματος, κατά μ.ο. αγωνίστηκε 21,4 λεπτά, έχοντας 4,6 πόντους και 3,3 ασίστ, ενώ στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν για το κύπελλο κατά μ.ο. αγωνίστηκε σε 21 λεπτά, έχοντας 10 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Σε ότι αφορά το Νώντα Παπαντωνίου, που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αν όλα πάνε καλά, θα προπονηθεί αύριο, κάνοντας την υπέρβαση. Προς το παρόν, βρίσκεται στα χέρια του φυσιοθεραπευτή, Μανώλη Πετρόπουλου. Όσο για τον Στέφαν Νίκολιτς, που είχε υποστεί θλάση στο δικέφαλο πριν από τρεις εβδομάδες, δείχνει σε καλή κατάσταση και ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις.

Αγωνιστικά, οι δύο παίκτες έχουν δείξει τελείως διαφορετικό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Ο Παπαντωνίου, σε τρια ματς πρωταθλήματος, κατά μ.ο. αγωνίστηκε 18,2 λεπτά, έχοντας 7,6 πόντους, 1,6 κλεψίματα και 1,6 ασίστ, ενώ σε τρία ματς κυπέλλου αγωνίστηκε σε 22,6 λεπτά, έχοντας 7 πόντους, 3 ασίστ και 0,6 κλεψίματα.

Ο Νίκολιτς, συμπαίκτης των Τσιάκου, Πολυτάρχου και Παπαδιονυσίου πέρυσι, αγωνίστηκε μόνο στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ για το Κύπελλο στο κλειστό της Γλυφάδας. Εκεί, κατά μ.ο. σε 5,6 λεπτά , είχε 1 πόντο και 0,5 ασίστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα