Η ΑΕΚ ελέγχει την ελληνική αγορά

10:55 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Έχει πολλή δουλειά ο Νίκος Λυμπερόπουλος στα μεταγραφικά θέματα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, πάντα φυσικά σε συνεργασία με τους Δέλλα και Μπάγεβιτς τσεκάρει παίκτες για τη νέα σεζόν. Περνά από... σκανάρισμα όλη την ελληνική αγορά, βλέπει ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα προχωρήσει σε επαφές. Προτεραιότητα της ΑΕΚ

είναι να μαζέψει ό,τι καλύτερο υπάρχει από την ελληνική αγορά, προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να χτίζεται από του χρόνου, σε συνδυασμό φυσικά με κάποιους παίκτες από το υπάρχον ρόστερ που είτε έχουν κερδίσει από τώρα, είτε θα κερδίσουν στην πορεία την απόλυτη εμπιστοσύνη του προπονητή.
Η ΑΕΚ λοιπόν, κοιτάει περιπτώσεις τόσο Ελλήνων όσο και ξένων παικτών από το ελληνικό πρωτάθλημα, είτε παίζουν τώρα στη Σούπερ Λίγκα είτε στη δεύτερη κατηγορία. Καλές περιπτώσεις υπάρχουν, ήδη έχουν προκρίνει κάποιες εξ αυτών και από Γενάρη θα τις προχωρήσουν... Η ΑΕΚ θα κοιτάξει και φυσικά και την ξένη αγορά προκειμένου να έρθουν παίκτες που να κάνουν τη διαφορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα