Φιγκερόα: Φεύγω αλλιώς σταματάω

10:48 3/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός πούλησε τον Λουτσιάνο Φιγκερόα στην Τζοχόρ Νταρούλ Τακζίμ καθώς η ομάδα της Μαλαισίας κατέθεσε πρόταση που η ΠΑΕ δεν μπορούσε να αρνηθεί ενώ και ο Αργεντινός επιθετικός απειλούσε πως αν δεν γινόταν η μεταγραφή θα σταματούσε το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα SPORTDAY, ο Παναθηναϊκός θα πάρει 750.000

ευρώ από την πώληση του Φιγκερόα και θα γλιτώσει άλλες 250.000 ευρώ τα οποία οφείλει στον ποδοσφαιριστή ο οποίος τα χάρισε προκειμένου να γίνει η μεταγραφή.
Όσο για τον Φιγκερόα, η ομάδα από την Μαλαισία του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκ. ευρώ.
Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός δεν επιθυμούσε να πουλήσει τον Φιγκερόα και μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να είπε στους εκπροσώπους του Αργεντινού επιθετικού: "Πιστέψαμε πολύ στον παίκτη και τόσο πέρσι όσο και φέτος το αποδείξαμε και του δώσαμε την ευκαιρία να αναγεννηθεί. Ο κόσμος τον αγάπησε, όμως τώρα είμαστε στεναχωρημένοι με την στάση σας. Ξαφνικά στην μέση της σεζόν ζητάτε να φύγετε, ενώ η ομάδα έχει υποχρεώσεις".
Η απάντηση του Φιγκερόα ήταν η εξής: "Είμαι σε μια ηλικία που ψάχνω ένα μεγάλο συμβόλαιο. Μου δίνουν καλά χρήματα και δεν μπορώ να αρνηθώ. Αν δεν με αφήσετε να φύγω, θα σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θα πάρει άλλωστε χρήματα και ο Παναθηναϊκός".

Keywords
Τυχαία Θέματα