Η Sport-5 για την Αγιά Σοφιά

09:27 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Τηλεφωνική επικοινωνία έλαβε χώρα προχθές, σύμφωνα με την ΩΡΑ των Σπορ, μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και των ηγετικών στελεχών της «Sport 5». Σύμφωνα με πληροφορίες οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν μεγάλη προσφορά όσον αφορά στις εμπορικές χρήσεις της «Αγιάς-Σοφιάς».
Πριν από αρκετές εβδομάδες είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με εκπροσώπους

της εταιρίας «Sport-5», με τους Γερμανούς να φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν προτάσεις για οτιδήποτε αφορά το εμπορικό κομμάτι της «Αγιάς-Σοφιάς». Όπως είναι κατανοητό το... φιλέτο στην όλη υπόθεση έχει να κάνει με την εμπορική ονομασία του γηπέδου με τους εκπροσώπους της εν λόγω εταιρείας να έχουν ρόλο διαμεσολαβητή, ώστε να φέρουν την «Ένωση» σε επαφή με εταιρείες-«κολοσσούς». Βέβαια, οι άνθρωποι της «Sport 5» εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν με τον «Δικέφαλο», ώστε να εκμεταλλευτούν εμπορικά όλους τους χώρους, όπως οι κερκίδες, οι αίθουσες, τα εστιατόρια, τα αποδυτήρια, ακόμα και το στέγαστρο.
Μάλιστα, από μέρα σε μέρα αναμένεται να βρίσκονται στα χέρια του Δημήτρη Μελισσανίδη οι επίσημες προτάσεις για το κομμάτια που ενδιαφέρουν την εταιρεία. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα θα βρίσκεται και αυτό της ονομασίας του γηπέδου, με την «Ένωση» να βρίσκεται σε επαφές και με άλλες εταιρείες προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Πάντως οι πληροφορίες του aek365 στο συγκεκριμένο θέμα επιμένουν πως το θέμα της ονοματοδοσίας θα το κλείσει απευθείας και χωρίς μεσάζοντες ο Δημήτρης Μελισσανίδης με εταιρία - κολοσσό.

Τέλος παρά τη φημολογία περί συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών στο Αμβούργο, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει. Ισως οι Γερμανοί με τον Εστερχάζι ξαναέρθουν στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα