Το παρασκήνιο της συμφωνίας για Ρομπέρτο

09:08 6/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ρομπέρτο από την Ατλέτικο Μαδρίτης και σημερινά δημοσιεύματα παρουσιάζουν το παρασκήνιο της συμφωνίας.
Εδώ και μέρες η ΠΑΕ είχε ξεκινήσει επαφές με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχοντας ως δεδομένη την επιθυμία του Ισπανού τερματοφύλακα και της συζύγου του να παραμείνουν στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός,

σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, επικοινώνησε με την ισπανική ομάδα μέσω του Ζόρζε Μέντες που είναι ο εκπρόσωπος του Ρομπέρτο αλλά αρχικά η Ατλέτικο Μαδρίτης φέρεται να ζητούσε 10 εκατομμύρια ευρώ.
Τελικά πείστηκε να λάβει 6 εκατομμύρια ευρώ με την επιθυμία του Ρομπέρτο να μείνει στον Ολυμπιακό να παίζει τον ρόλο του στην εξέλιξη της υπόθεσης.
Έτσι τον Ιούλιο θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο, διάρκειας τεσσάρων ετών, του Ρομπέρτο ο οποίος θα λάβει 5 εκατομμύρια ευρώ "καθαρά". Σύμφωνα με πληροφορίες, τον πρώτο χρόνο ο Ισπανός τερματοφύλακας θα εισπράξει 1.1 εκ. ευρώ, τον δεύτερο 1.2 εκ. ευρώ ενώ τον τρίτο χρόνο θα εισπράξει 1.3 εκ. ευρώ.
Οι υπογραφές μπήκαν το μεσημέρι της Τρίτης με τον Ρομπέρτο να συνεχίζει τελικά στον Ολυμπιακό παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από ομάδες της Primera Division όπως η Σεβίλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα