«Η Football League κινδυνεύει με αφανισμό»

13:17 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το οικονομικό κομμάτι είναι η μεγάλη πληγή της Football League όπως σημειώνουν παράγοντες ομάδων της κατηγορίας και υπογραμμίζουν πως αυτό που ζητάνε είναι μια πιο σωστή προσέγγιση του προβλήματος διαφορετικά, όπως λένε, η Football League οδηγείται μαθηματικά σε αφανισμό.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα REAL NEWS, ο πρόεδρος του Παναιγιάλειου, ο Αντώνης Ρέλλας, τόνισε: "Η απόφαση να μην αρχίσουν οι

αγώνες δεν ήταν εύκολη, είχε αγωνία αλλά και ρίσκο. Το οικονομικό κομμάτι είναι μεγάλη πληγή. Να φανταστείτε πως μια μεσαία ομάδα της κατηγορίας θέλει 700.000 ευρώ τον χρόνο μαζί με τους Νέους για να σταθεί στα πόδια της και δεν εισπράττει ούτε τα μισά. Και καλά να υπάρχει ένα νοικοκυριό, όπως εμείς που δεν χρωστάμε ούτε ευρώ. Σε άλλους συλλόγους το πράγμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν επαιτούμε, τα δικαιώματα μας διεκδικούμε και πιο σωστή προσέγγιση του προβλήματος. Να αυξήσει τη χορηγία ο ΟΠΑΠ, να τηρήσει τη συμβατική της υποχρέωση η Σούπερ Λίγκα, η οποία προς το παρόν δεν την υλοποιεί. Αυτά θέλουμε. Διαφορετικά οδηγούμε μαθηματικά σε αφανισμό της κατηγορίας".
Tο πότε θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα θα ξεκαθαρίσει την Τετάρτη με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βασίλη Ανατολίτη, να δηλώνει στη REAL NEWS: "Το αδιέξοδο είναι μεγάλο και θεωρώ πως ειδικά αυτή την περίοδο δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε και πολλά. Ό,τι ήταν να γίνει, έπρεπε να έχει προγραμματιστεί από το καλοκαίρι. Το βέβαιο είναι ότι οι μικρές ομάδες πλήττονται συν ότι επιβαρύνονται με έξοδα για το Κύπελλο. Έχουμε φτάσει μέχρι τον πρωθυπουργό και τα κόμματα και ο μόνος που ανταποκρίθηκε είναι ο Φώτης Κουβέλης. Για εμένα το αν αποφασιστεί την Τετάρτη η έναρξη του πρωταθλήματος είναι 50-50".

Keywords
Τυχαία Θέματα