Αλέγκρι: Ανίκητος ο Μπουφόν, παίζει για την ομάδα ο Τέβες

12:37 28/9/2014 - Πηγή: AEK365

Η Γιουβέντους πέρασε νικηφόρα από το Μπέργκαμο, 3-0 την Αταλάντα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάστηκε το γκολ του Κάρλος Τέβες και την απόκρουση σε εκτέλεση πέναλτι του Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Όπως είναι φυσικό, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απένειμε τα εύσημα στους δυο ποδοσφαιριστές.
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των πρωταθλητών Ιταλίας τόνισε: "Ήταν μια όμορφη νίκη, μετά τη νίκη της Ρόμα είχαμε την υποχρέωση να νικήσουμε και μάλιστα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο

όπως αυτό του Μπέργκαμο. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα καθώς η Αταλάντα κάνει πάντα μεγάλα παιχνίδια εντός έδρας. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ στο ξεκίνημα, όταν αφού πήραμε τα κατάλληλα μέτρα καταφέραμε να αποδράσουμε χάρη στην απόκρουση πέναλτι του Μπουφόν.
Ο Μπουφόν στις σημαντικές νίκες βρίσκεται πάντα εκεί, είναι ανίκητος. Η διαφορά του Μπουφόν και των υπολοίπων είναι πως του γίνεται ένα σουτ προς την εστία σε κάθε παιχνίδι και είναι καθοριστικός. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των πρωταθλητών και των συνηθισμένων τερματοφυλάκων.
Όσον αφορά στον Τέβες, δείχνει συνέχεια την αξία του. Είναι σε καλή κατάσταση και παίζει για όλη την ομάδα. Πέρα από το γεγονός ότι είναι δυνατός από τεχνική άποψη, έχει και ισχυρό χαρακτήρα. Μοιάζει στον Ιμπραΐμοβιτς στο γεγονός ότι θέλει πάντα να κερδίζει".

Keywords
Τυχαία Θέματα