«Η Cher πεθαίνει»

12:32 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

Σύμφωνα με το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του National Enquirer, η Σερ έχει «παραλύσει» από την κατάθλιψη και έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας! Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η 68χρονη super star βρίσκεται εκτός ελέγχου μετά την ασθένειά της , η οποία χειροτερεύει. Μετά την ακύρωση 29 παραστάσεων την τελευταία στιγμή, που αποτέλεσε ένα τεράστιο πλήγμα στην πολύχρονη καριέρα της τα πράγματα χειροτέρεψαν.
Πάντα σύμφωνα

με το ίδιο δημοσίευμα, η Cher -που παλεύει με τον ιό Epstein-Barr, ο οποίος της προκάλεσε προβλήματα με την καρδιά και τα νεφρά της- φέρεται να έχει και διενέξεις με τον γιο της, που είναι ήδη αποξενωμένοι, τον Elijah Blue Allman, αφού λέγεται ότι τον εξαναγκάζει μαζί με τη σύζυγό του να εγκαταλείψουν το σπίτι που ζουν στο Μαλιμπού. Πηγή από το περιβάλλον της λέει στο Enquirer: « Είναι πολύ κουρασμένη. Είναι σχεδόν στα 70 της. Έχει κουραστεί να δίνει μάχες με τον οποιονδήποτε, είτε τους γείτονες είτε την οικογένεια της. Είναι πια καταθλιπτική».
Πηγές κοντά στη Cher επιβεβαίωσαν στο περιοδικό ότι οι γιατροί της έδωσαν μία ειδική οθόνη για να παρακολουθεί την καρδιά της, δεδομένου ότι η υγεία της επιδεινώνεται, αλλά η Cher δεν επιτρέπει να την πάρει κερδίσει ολοκληρωτικά η ασθένειά της. Λέγεται ότι έχει προγραμματίσει δημόσια εμφάνιση στη Βραζιλία στις 10 Απριλίου για να παραλάβει τιμητικό βραβείο, ώστε να αποδείξει ότι αν και είναι εξουθενωμένη από το πρόβλημα της υγείας της δεν πρέπει να αφεθεί και να παραδοθεί κλεισμένη στο σπίτι
Το δημοσίευμα του National Enquirer «χτυπιέται» αλύπητα από gossip περιοδικά και ιστοσελίδες και διαψεύδεται. Μάλιστα, όλοι τονίζουν ότι η Cher, δεν έχει καμία πρόθεση να αυτοκτονήσει, αλλά «Έχει καλή διάθεση και ισορροπία στην ψυχική της υγεία».

Keywords
Τυχαία Θέματα