Κοντά σε συμφωνία με Ν. Ηράκλειο για χάντμπολ, βόλεϊ

11:54 19/4/2015 - Πηγή: AEK365

Αποτελεί ίσως το βασικό πρόβλημα της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Η έλλειψη γηπέδου έχει καταστήσει ειδικά τα ερασιτεχνικά τμήματα σε ...τσιγγάνους εντός και εκτός Αττικής. Τα τελευταία δύο χρόνια το ανδρικό βόλεϊ αγωνίστηκε στη Γλυφάδα, μια επιλογή η οποία ειδικά φέτος δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα. Οι Ενωσίτες απογοητευμένοι και από την πορεία του τμήματος δεν αγκάλιασαν ιδιαίτερα την προσπάθεια με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνίζεται συνήθως μόνη της σε ένα μεγάλο γήπεδο. Η "Ένωση" βρίσκεται

κοντά στην επίλυση αυτού του προβλήματος με τον Αλέξη Αλεξίου να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Δήμου του Νέου Ηρακλείου.

Μια συμφωνία η οποία εφόσον ολοκληρωθεί θα είναι σωτήρια για τα τμήματα του "Δικεφάλου". Σύμφωνα με πληροφορίες της "Ώρας των Σπορ" οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν δώσει προφορικά τα χέρια και απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής είχε την Παρασκευή νέα συνάντηση με τους ανθρώπους στον Δήμου του Νέου Ηρακλείου καθώς ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να ξεκινήσει μια πολυεπίπεδη συνεργασία σε πολλούς τομείς η οποία δεν θα περιορίζεται απλά στην χρήση του κλειστού. Τη νέα χρονιά όπως όλα δείχνουν θα στεγάζεται εκεί το χάντμπολ και το ανδρικό βόλεϊ γεγονός που θα βάλει τέλος στην καθημερινή αναζήτηση γηπέδου για προπονήσεις και αγώνες. Ακόμα γίνονται συζητήσεις στο ενδεχόμενο να υπάρχει χώρος και χρόνος και για τα τρία ομαδικά τμήματα, κάτι που θα ήταν και το ιδανικό. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες σε ότι αφορά την συνεργασία της ΑΕΚ με τον Δήμο Νέου Ηρακλείου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Όσον αφορά το χάντμπολ έχει γίνει ήδη αίτημα για να εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή προκειμένου να γίνει η απαραίτητη διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για αγώνες χάντμπολ. Τις επόμενες ημέρες θα μεταβούν στο κλειστό οι άνθρωποι της "Ένωσης" για να ολοκληρώσουν την διαδικασία. Δεν αποκλείεται μάλιστα σε περίπτωση πρόκρισης στους τελικούς η ΑΕΚ να προλάβει και να αγωνιστεί εκεί.

Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Keywords
Τυχαία Θέματα