Άνοιξε την πόρτα στον Ρονάλντο ο Σερ Άλεξ

14:08 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δηλώσει πως δεν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει κόντρα στην παλιά του ομάδα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκωτσέζος τεχνικός από την μεριά του δεν έκρυψε την επιθυμία του να δει μια μέρα τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε ερώτηση αν θα ήθελε να επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ, απάντησε: "Σίγουρα θα το ήθελα, αλλά νομίζω ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν ξέρω ακόμα πόσα χρόνια έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης και ποιοι είναι οι στόχοι του. Ίσως θέλει κάποια στιγμή να αγωνιστεί σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα αλλά θα ήταν υπέροχο να ερχόταν κάποια στιγμή πίσω σε εμάς. Είναι ένας παίκτης που ζητάει πάντα την μπάλα μέσα στο γήπεδο και αυτό δείχνει πόσο κουράγιο έχει. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν με τραυματισμό, παίκτες που παίζουν στα όρια, παίκτες που δεν φοβούνται να χτυπήσουν αλλά αυτοί που δεν κρύβονται και πάντα ζητούν την μπάλα στα δύσκολα, είναι και αυτοί που έχουν το περισσότερο κουράγιο από όλους".
Ο Φέργκιουσον αποκάλυψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα τύχει της υποδοχής που του αρμόζει στο "Ολντ Τράφορντ" και σε ερώτηση πώς σκοπεύει να τον αντιμετωπίσει απάντησε με χιούμορ: "Αν θυμάμαι, καλά όταν τον πουλήσαμε στην Ρεάλ είχαμε βάλει όρο να μην αγωνιστεί σε μεταξύ μας ματς στην Ευρώπη. Το ξέρω ότι τώρα θα έχουμε διαφωνίες αλλά θα βρούμε μια λύση".

Keywords
Τυχαία Θέματα