Γράφουν για σοβαρό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Β. Βλάχο

08:52 27/4/2013 - Πηγή: AEK365

Καθημερινά και από ένα νέο όνομα... Χθες και προχθές οι Φούντας και Ανάκογλου, σήμερα έρχεται δημοσίευμα που θέλει τον Βαλεντίνο Βλάχο να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού!

Το GOAL, μάλιστα το προχωράει ακόμα περισσότερο από ένα απλό ενδιαφέρον, καθώς "σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, έχει ήδη κλείσει με την ομάδα του λιμανιού! Συγκεκριμένα το δημοσίευμα τονίζει:

"Το τμήμα σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας

όλη την σεζόν ξεχώρισε αρκετές περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν με την προοπτική του μέλλοντος και ένας απο αυτούς είναι και ο Βαλεντίνος Βλάχος της ΑΕΚ.

Ο 21χρονος δεξιός μπακ θεωρείται από τους "ερυθρόλευκους" μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή που υπό προϋποθέσεις μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος για το "ερυθρόλευκο" ρόστερ. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν όμως επιβεβαιωθεί ο Βλάχος έχει ήδη "κλείσει" στον Ολυμπιακό εν όψει καλοκαιριού".

Θυμίζουμε πως ο Βλάχος και ο κάθε... Βλάχος (δηλαδή παίκτης της ΑΕΚ) έχει ακόμα συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν έχει πέσει ακόμα στη... Γ' Εθνική για να μείνουν ελεύθεροι οι παίκτες της και να μπορεί η κάθε ομάδα να μιλάει (πόσο μάλλον να συμφωνεί) μαζί τους...

Keywords
Τυχαία Θέματα