Γλυνιαδάκης: Γιατί όχι στην ΑΕΚ

19:15 21/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης βρέθηκε στην Εθνική Ανδρών την τελευταία στιγμή και μίλησε στην εφημερίδα «ΏΡΑ των σπορ» για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αλλά και τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, όταν του έγινε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει σε μια ελληνική ομάδα και γιατί όχι και στην ΑΕΚ η απάντηση του Γλυνιαδάκη είχε ως εξής: «Δεν το γνωρίζω, όλα είναι πιθανά. Συγκαταλέγω όλες τις ομάδες. Σαν ελεύθερος, είμαι ανοικτός σε προτάσεις».
Κατά τα άλλα, μίλησε για την Εθνική και

ξεκαθάρισε ότι δεν του ήρθε ξαφνικά η κλήση από τον Φώτη Κατσικάρη: «Το σκεφτόμουν να σου πω την αλήθεια. Ούτως ή άλλως γυμνάζομαι το καλοκαίρι για την νέα χρονιά, όποτε ναι ήμουν έτοιμος. Όταν έγινε το τηλεφώνημα, δεν με βρήκε προ εκπλήξεως».
Για το πως τον κέρδισε ο Κατσικάρης, σχολίασε: «Μέτρησε ο τρόπος που μου μίλησε, η θετική του διάθεση. Ήθελα άλλωστε να συνεργαστώ μαζί του. Είχα να συνεργαστώ μαζί του από την ΑΕΚ. Συν τις άλλοις ήταν πρόκληση για μένα το Μουντομπάσκετ, οπότε δεν χρειάστηκε να μου πει κάτι περισσότερο ο προπονητής».
Για το αν είχε πιστέψει ότι το κεφάλαιο της Εθνικής είχε κλείσει για τον ίδιο υπογράμμισε: «Δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Σίγουρα οι συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις θα ήταν πιο λίγες. Αυτό έβλεπα».
Για τις απουσίες παικτών όπως οι Σπανούλης, Φώτσης, Περπέρογλου, Σχορτσανίτης και Κουφός, ο Γλυνιαδάκης υπογράμμισε: «Η διάθεση είναι αυτό που μετράει πάντα, η οποία σε συνεργασία με την ομαδικότητα μπορεί να έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».
Τέλος, για το αν πιστεύει σε μια διάκριση στην Ισπανία, επισήμανε: «Θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κίνητρο για όλους είναι το καλό μπάσκετ, γιατί υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα και μετά η διάκριση».

Keywords
Τυχαία Θέματα