Γλύκος: Τρεις βαθμούς οπωσδήποτε με Βέροια

13:37 1/12/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά τα δυο σερί παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό όπου μάζεψε μόλις έναν βαθμό, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βέροια αύριο με τον Παναγιώτη Γλύκο να υποστηρίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει οπωσδήποτε να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την πόλη της Ημαθίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός τερματοφύλακας

του ΠΑΟΚ στην NOVA
- Για την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια: «Απλά πρέπει να σκεφτούμε λίγο περισσότερο και να συγκεντρωθούμε σ' αυτό το παιχνίδι γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς οπωσδήποτε».
- Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Εμένα προσωπικά μου άφησε ένα ευχάριστο - γενικά - αποτέλεσμα γιατί παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Καταφέραμε να πάρουμε αυτόν τον ένα βαθμό, γιατί κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και το παιχνίδι και να μιλούσαμε για μια ήττα. Τώρα, εφόσον είναι ένας βαθμός . μας βοηθάει για τη συνέχεια και σίγουρα πρέπει να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς τώρα με τη Βέροια που είναι το επόμενο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό εξίσου».
- Για το γεγονός ότι κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πήραν μόλις έναν βαθμό: «Σίγουρα δεν είναι καλό. Αν σκεφτόμασταν πριν από τα παιχνίδια αυτό ότι θα παίρναμε ένα βαθμό σ' αυτά τα δυο παιχνίδια δε θα το χαρακτηρίζαμε ως θετικό. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, κοιτάμε τη συνέχεια. Αφήνουμε τα προηγούμενα, έτσι πρέπει να κάνουμε γιατί αν κοιτάμε τα προηγούμενα δεν πρόκειται να πάμε μπροστά, οπότε κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια και πιστεύω από εδώ και πέρα να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια».
- Για το πόσο σύντομα μπορεί η δουλειά που κάνουν να φάνει στο γήπεδο: «Σίγουρα μπορεί να έρθει σύντομα κάτι τέτοιο. Εμείς προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση να βγάζουμε ότι καλύτερο μπορούμε άσχετα αν με τον Παναθηναϊκό ή με τον Ολυμπιακό δε βγήκε αυτό που θα έπρεπε να είχε βγει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, προσπαθούμε, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση για να βγάλουμε καλύτερο πρόσωπο στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα