Γλύκος: Δεν το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα

09:25 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ ήθελε μόνο νίκη κόντρα στη Γκινκάμπ για να συνεχίσει στους "32" του Europa League αλλά έχασε 1-2, μέσα στη Τούμπα, με τον Παναγιώτη Γλύκο να υποστηρίζει πως κανείς στην ομάδα δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.
Σε δηλώσεις του ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Γλύκος, τόνισε: "Δεν το περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό.

Εμείς θέλαμε μόνο νίκη, αλλά δεν ξεκινήσαμε καλά, από μια στημένη φάση δεχτήκαμε γκολ και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα.
Καταφέραμε, ευτυχώς, να ισορροπήσουμε το ματς με το πέναλτι, ήμασταν βέβαια και τυχεροί στο δοκάρι... Θέλαμε να γυρίσουμε το ματς, έγινε ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, αλλά και λάθη, σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Δεν ήμασταν τυχεροί, μας μένει μια πίκρα για τον αποκλεισμό, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά.
Δεν νομίζω πως φταίει κάτι, έγινε προσπάθεια από όλα τα παιδιά, ήταν θετικό που παίζαμε την πρόκριση εδώ μετά από κάποια πολύτιμα εκτός έδρας αποτελέσματα, όμως δεν μας ήθελε.
Πιστεύω το άξιζε και η αντίπαλος, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και στα δυο μας παιχνίδια. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη, παραμένουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και ίσως έρθει κάτι καλό από αυτό τον αποκλεισμό.
Είπαμε με τα παιδιά στο τέλος πως έχουμε δυο στόχους και πρέπει να τα δώσουμε όλα εκεί. Ο κόουτς, από τη μεριά του, μας τόνισε ότι πρέπει να το ξεχάσουμε, καθώς αύριο είναι άλλη μέρα".

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Σκόνδρας, δήλωσε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ: "Αν σκύψουμε τα κεφάλια και δεν κοιτάξουμε τη συνέχεια, θα είναι κακό για εμάς. Τελείωσε η Ευρώπη, αλλά έχουμε δυο στόχους μπροστά μας και να μάθουμε από τα λάθη μας. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή την ήττα και να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύσκολο αγώνα τη Κυριακή. Απόψε η συνολική εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και η ήττα ήρθε δίκαια. Δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε πρώτοι γκολ και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, το άγχος σβήνεται. Δεν παίξαμε καλά, ας μην ψάξουμε για δικαιολογίες. Ο κόσμος δίνει πάντα το παρών, μας δίνει ώθηση. Θέλαμε τον ευχαριστήσουμε, όπως σε κάθε αγώνα. Άλλες φορές μας βγαίνει, άλλες όχι, αλλά να ξέρουν όλοι ότι πάντα δίνουμε το 100%".

Από τη πλευρά του, ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, Φάνης Τζανδάρης, δήλωσε: "Παίξαμε καλά σήμερα. Δεν μας βγήκαν οι φάσεις. Ήταν καλά κλεισμένοι. Δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ από αντεπιθέσεις γιατί είχαμε βγει όλοι μπροστά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα