Μπεργκ για συμβόλαιο: Θα δούμε τι θα γίνει

08:59 12/12/2014 - Πηγή: AEK365

Το ζήτημα της παραμονής του Μάρκους Μπεργκ "καίει" τον Παναθηναϊκό με τον ποδοσφαιριστή να μην αποκαλύπτει τις προθέσεις του σημειώνοντας πως πρόκειται για μια σημαντική απόφαση που αφορά στο μέλλον του.
Μετά το παιχνίδι με την Εστορίλ, ο Σουηδός επιθετικός ρωτήθηκε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και απάντησε ως εξής: "Δεν μπορώ να πω κάτι εγώ. Από την πλευρά μου, μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και εκείνος με τον Παναθηναϊκό, συνεχίζουμε να είμαστε σε συζητήσεις και θα δούμε τι θα γίνει".
Για το αν οι συζητήσεις αφορούν το ποσοστό μεταπώλησης που έχει στη

κατοχή του, 12.5%, ο Μπεργκ δήλωσε: "Αυτά είναι δικές σας φήμες, δεν ξέρω τίποτα. Όπως είπα, μιλάω με τον εκπρόσωπο μου και θα δούμε τι θα γίνει".
Σε ερώτηση αν εκείνος θέλει να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο Μπεργκ απάντησε λέγοντας πως "μιλάμε για μια συνεργασία τριών ετών, είμαι 28 χρονών και είναι σημαντική απόφαση για εμένα. Εγώ θέλω να είμαι εδώ, να βοηθήσω την ομάδα και να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος".
Τέλος, για την επιθυμία του κόσμου του Παναθηναϊκού για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Μπεργκ δήλωσε: "Είμαστε ακόμα στον Δεκέμβριο, υπάρχουν πολλοί αγώνες. Όλοι θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, εμείς κοιτάμε αγώνα με αγώνα πώς θα πηγαίνουμε από νίκη σε νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα