Γλυκιά ισοπαλία για ΜΠΑΤΕ

23:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΠΛΕΪ ΟΦ- 2ος ΑΓΩΝΑΣ

ΙΡΟΝΙ ΚΙΡΙΑΤ- ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: 1-1 (0-2)
Γήπεδο: Ραμάτ Γκαν
Γλυκιά ισοπαλία για την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, που παρότι έμεινε στο 1-1 με την Ιρόνι Κιριάτ, πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χάρη στη νίκη της με 2-0 στο πρώτο ματς.
Μόλις στο 5ο λεπτό η ΜΠΑΤΕ απείλησε με το σουτ του Βολόντκο, το οποίο απομακρύνθηκε από τον Αμός, ενώ στο 21' ο Γκαζάλ αστόχησε από καλή θέση.
Στο 24' το σουτ του Λένκσε πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 27' ο Γκορμπούνοφ είπε όχι στον

Γκαμπάι.
Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Ροντιόνοφ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 33' ο Αμός απέκρουσε την προσπάθεια του Λευκορώσου φορ.
Στο 53' ο Μοζολέφσκι έκανε το σουτ, αλλά ο Γκαμπάι έπεσε και απομάκρυνε, ενώ στο 61' το σουτ του Σιβάκοφ πέρασε λίγο άουτ.
Η Κιριάτ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με φοβερό απ' ευθείας φάουλ του Λένκσε στο 67ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο γκολ.
Αντ' αυτού η ΜΠΑΤΕ κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ του Παβλόφ μετά από ασίστ του Μοζολέφσκι.
ΙΡΟΝΙ ΚΙΡΙΑΤ: Αμός, Τσέντελ, Γκαμπάι, Χασαρμά, Λεβί, Γκαζάλ, Τασέφσκι (63' Ελίσα), Ροσέτ (55' Μπαντάς), Σαλαλίχ (61' Αμπέντ), Αμπιχαζίρα, Λένκσε.
ΜΠΑΤΕ: Γκορμπούνοφ, Ραντκόφ, Μπορντάτσεφ, Σίμιτς, Πολιάκοφ, Λικχτάροβιτς (60' Γιούρεβιτς), Βολόντκο, Χλεμπ (63' Παβλόφ), Σιβάκοφ (83' Ολέκνοβιτς), Μοζολέφσκι, Ροντιόνοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα