Παγωμένη «σούπα» για ΠΑΟ

23:47 28/8/2012 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE ΠΛΕΪ ΟΦ - Επαναλληπτικός

ΠΑΟ-ΜΑΛΑΓΑ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χάγκεν (Νορβηγία)

Ματς-ύπνος στο ΟΑΚΑ όπου Παναθηναϊκός και Μάλαγα έμειναν στο 0-0 με τους

"πράσινους" να... μετακομίζουν στο Europa League και την ισπανική ομάδα να πανηγυρίζει την πρώτη πρόκριση σε ομίλους Champions League στην ιστορία της.

Το πρώτο μέρος ήταν σίγουρα έναν από τα πιο ανιαρά στην ιστορία του θεσμού με μοναδικές αξιόλογες φάσεις 1-2 άστοχα σουτ των παικτών της Μάλαγα. Στην επανάληψη υπήρξε μια μικρή βελτίωση με τους Ισπανούς να απειλούν στο 52' με έναν "κεραυνό" του Τουλαλάν και τον Παναθηναϊκό να απαντά στο 63' όταν ο Χριστουδολούπολος εκτέλεσε απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα μόλις άουτ. Επόμενη αξιόλογη φάση στο 81ο λεπτό όταν ο Ελισέου δοκίμασε το πόδι του αλλά δεν βρήκε στόχο. Στο επόμενο λεπτό ο Χοακίν εκτέλεσε φάουλ με τον Καρνέζη να διώχνει και στη συνέχεια όλα κύλησαν χωρίς τίποτα το αξιομνημόνευτο.

ΠΑΟ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Κατσουράνης (71'Μαρίνος), Ζέκα (46'Μαυρίας), Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (73'Τοτσέ).

ΜΑΛΑΓΑ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεθ, Γουέλιγκτον, Ντεμικέλις, Καμάτσο, Χοακίν (92'Πορτίγιο), Τουλαλάν, Μονρεάλ, Ελισέου (88'Ντούντα), Ίσκο, Φαμπρίς (63'Χουάνμι)

Keywords
Τυχαία Θέματα