Γλίτωσε στο τέλος ο Πανιώνιος

20:10 22/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ - 5η αγωνιστική

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Α.Δημητρόπουλος

Με πέναλτι λίγο πριν τη λήξη του ματς ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 1-1 τον Εργοτέλης και πήρε τον βαθμό. Καλό το ματς με φάσεις εκατέρωθεν.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με φάσεις και για τις δύο ομάδες. Ο Εργοτέλης απείλησε μόλις στο

τρίτο λεπτό με κεφαλιά του Μπαμ Μπαμ για να απαντήσει ο Πανιώνιος απάντησε στ 24' με προβολή του Κολοβού. Στο 42' ο Αναστασάκος δεν κατάφερε να παρέμβει μετά τη σέντρα του Μπαμ Μπαμα και να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ενώ στην αντεπίθεση ο Παναγιωτούδης έκανε το σουτ αλλά ο Αθανασίου. έδιωξε.

Μόλις στο 56' στο δεύτερο μέρος ο Αθανασίου κράτησε και πάλι τον Εργοτέλη λέγοντας "όχι" στο σουτ του Γιάννου. Τελικά το γκολ ήρθε στο 68' αλλά ήταν για τους κρητικούς. Ο Αναστασάκος κυνήγησε μια φάση και τελικά ο Μπαμ Μπαμ με πλασέ έκανε το 1-0. Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εργοτέλης θα έπαιρνε τη νίκη, στο 90' ο Πίτσος ανέτρεψε τον Λαμπρόπουλο και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Αραβίδης το εκτέλεσε και ισοφάρισε.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (60'Πελέ), Χαντί (62'Μπαντιμπάγκα), Μπαμ Μπαμ, Ρομάνο, Αναστασάκος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Μενδρινός, Αραβίδης, Παναγιωτούδης (72'Καπάνταης), Μητρόπουλος, Γιάννου (64'Πάνος)

Keywords
Τυχαία Θέματα