Γλίτωσε στο τέλος ο ΑΠΟΕΛ

21:10 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Απόλλων Λ.-Αγία Νάπα: 1-0
(Σανγκόι 28')

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Αγίας Νάπας, και έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του. Σκόρερ για την ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου πέτυχε ο Γκαστόν Σανγκόϊ στο 28ομ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, και θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησε. Και αυτό γιατί έκανε πολύ μεγάλο

παιχνίδι ο Γρηγόρης Αθανασίου, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, ο οποίος είχε σωτήριες επεμβάσεις στις ευκαιρίες των γαλάζιων.

Στον αντίποδα, η Αγία Νάπα άρεσε μ την εμφάνιση της, καθώς παρουσίασε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο. Από την στιγμή που το σκορ ήταν ρευστό, οι παίκτες του Νίκου Ανδρονίκου προσπάθησαν να αποσπάσουν βαθμολογικό κέρδος, αφού στα τελευταία λεπτά είχαν κάποιες ευκαιρίες, όμως ο Βάλε κράτησε τη νίκη για τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΕΛ-Ερμής Α.: 1-0
(Σεριντάν 88')

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κίλιαν Σέρινταν στο 88', το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 1-0 σε βάρος του Ερμή στο ΓΣΠ για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάει με θετικό αποτέλεσμα στις «αποσκευές» στο Καμπ Νου, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Μπαρτσελόνα για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιρλανδός είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 64' και δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' σημείωσε το «χρυσό» γκολ της ομάδας του, στο ντεμπούτο των Τζιμπούρ και Εφραίμ στο βασικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα.
Καλή εμφάνιση από τον Ερμή στα πρώτα 60' λεπτά του αγώνα, που είχε μάλιστα μια τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί στο 14' με τον Ιμπραΐμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα