Ακάθεκτες Ρόμα και Γιούβε (VIDEO)

20:57 13/9/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-0
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Με κυνικό τρόπο, η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Ουντινέζε κι έκανε το 2Χ2.

Η Γιουβέντους μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό, ο Λιχτστάινερ έκανε από δεξιά το γύρισμα και ο Τέβες με πλασέ από τα ύψος του πέναλτι, άνοιξε το σκορ. Στο 29' το σουτ του Περέιρα έφυγε λίγο άουτ, όπως κι εκείνο του Τέβες στο 33' και στο 39' ο Καρνέζης

είπε όχι σε σουτ του Πογκμπά.

Στην επανάληψη η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και στο 81ο λεπτό, ο Μαρκίζιο με όμορφο σουτ, έκανε το 2-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Κάσερες, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Πογκμπά, Εβρά, Περέιρα (84' Παντοΐν), Μαρκίζιο, Λιχτστάινερ, Τέβες (80' Κομάν), Γιορέντε (88' Μοράτα)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Μπούμπνιτς (73' Γκιγιέρμε), Ντανίλο, Βιντμέρ, Πασκουάλε, Κονέ (80' Θερό), Ερτό, Γκιγιέρμε, Άλαν, Μουριέλ (46' Φερνάντες), Ντι Νατάλε.

ΕΜΠΟΛΙ-ΡΟΜΑ: 0-1
Γήπεδο: Κάρλο Καστελάνι

Σημαντικό διπλό με 1-0 πανηγύρισε η Ρόμα, μέσα στην έδρα της Έμπολι.

Στο 2' και στο 4', τα σουτ των Φλορέντζι και Βέρντι, πέρασαν μόλις άουτ, όπως κι εκείνο του Πιάνιτς στο 24'. Η Ρόμα είχε τον πρώτο λόγο και τις ευκαιρίες και τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους άνοιξε το σκορ με όμορφο μακρινό σουτ του Ράτζα Ναϊνγκολάν.

Στην επανάληψη η Έμπολι, προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η Ρόμα, έχοντας και τον Ντε Σάνκτις σε καλή μέρα, κράτησε τη νίκη.

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Τονέλι, Ρουγκάνι, Λαουρίνι, Κρότσε (80' Ζιελίνσκι), Βαλντιφιόρι, Βεσίνο (64' Πουτσιαρέλι), Βέρντι (64' Μόρο), Ταβάνο, Μχελίντζε

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Κάσταν (46'Αστόρι), Κόουλ, Μαϊκόν, Μανωλάς, Πιάνιτς (69' Κεϊτά), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Ντέστρο, Λιάγιτς (82' Ζερβίνιο), Φλορέντζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα