Κάποιος να την σταματήσει

18:52 8/11/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: 5-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Άνεμος η Ρεάλ, παρέσυρε και τη Βαγιεκάνο, καθώς τη διέσυρε με 5-1.

Η Ρεάλ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 9ο μόλις λεπτό άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Αντσελότι έκρυψαν την μπάλα, ο Κρόος έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μπέιλ από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0. Η «βασίλισσα» πίεσε και στο 40΄' μετά από κόρνερ του Χάμες, ο Ράμος με το γόνατο έκανε το 2-0. Η Ράγιο απάντησε στο 44ο λεπτό, καθώς ο Μόντριτς έκανε τραγικό

λάθος και ο Μπουένο μπήκε σχεδόν με την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 56ο λεπτό ο Κρόος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1, ενώ στο 59' ο Μπενζεμά από κοντά (ήταν οφσάιντ) έκανε το 4-1. Στο 83ο λεπτό ο Ρονάλντο έκανε το τελικό 5-1 με σουτ που πέρασε κάτω από τα πόδια του Άλβαρες.

ΡΕΑΛ: Νάβας Νάτσο, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μπέιλ (85' Τσικαρίτο), Μόντριτς, Κρόος, Χάμες Ροντρίγκες (68' Ίσκο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (85' Μεδράν).

ΡΑΓΙΟ: Άλβαρες, Μπα, Ινσούα (27' Κίνι), Ζε Κάστρο, Τίτο, Φατό, Τρασόρας (62' Ζοσαμπέντ), Μπουένο, Λίκα, Κακουτά, Μπαπτιστάο (72' Μανούτσο)

ΧΕΤΑΦΕ-ΕΛΤΣΕ: 0-0
Γήπεδο: Αλφόνσο Πέρες

Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν Χετάφε και Έτλσε στο «Αλφόνσο Πέρεθ» με τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να αποσπαστούν ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της η Χετάφε η οποία φιλοξενώντας την Έλτσε στο «Αλφόνσο Πέρεθ», έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Έτσι, έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την πλευρά της η Έλτσε πήρε σημαντικό βαθμό στην προσπάθειά της για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία.

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Αρόγιο, Νάλντο, Βελάσκεζ, Εσκουδέρο, Ροντρίγκες, Λασέν, Γιόντα (70' Μπαμπά), Σαράμπια (56' Σαμίρ), Χινεστρόζα (46' Κάστρο), Λαφιτά.

ΕΛΤΣΕ: Τιτόν, Σουάρεζ, Λομπάν, Ρόκο, Αλμπακάρ, Φάιρ (81' Νίγκεθ), Πάσαλιτς, Μοσκέρα, Ροντρίγκεζ (88' Αλβάρο), Γιόνατας, Ερέρα (71' Κόρο).

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-2
Γήπεδο: Χουέγος Μεντιτερανέος

Προβλημάτισε σε ακόμη ένα ματς η Μπαρτσελόνα, ωστόσο στ τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στην Αλμερία.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 28ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Μέσι, αλλά στο 37' η Αλμερία ήταν εκείνη που πέτυχε το γκολ. Ο Τιεβί έφυγε στην κόντρα μόνος του και με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 62ο λεπτό η Μπαρτσελόνα είχε και νέο δοκάρι με τον Λουίς Σουάρες, ενώ στο 73' η Μπαρτσελόνα έφτασε στην ισοφάριση. Ο Σουάρες έκανε τρομερή ενέργεια από δεξιά κι έβγαλε τη σέντρα και ο Νεϊμάρ εξ επαφής με πλασέ έγραψε το 1-1. Στο 79ο λεπτό ο Μέσι σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι της Αλμερία και στο 82' ο Σουάρες έβγαλε νέα σέντρα από δεξιά και ο Άλμπα με πλασέ έγραψε το 2-1.

ΑΛΜΕΡΙΑ: Ρουμπέν, Ντουμπαρμπιέ, Βέλες, Ναβάρο, Τρουχίγιο, Αζεέζ, Σοριάνο (67' Χέμεντ), Ζονγκό, Τιεβί, Τόμας (85' Γουέλινγκτον).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μπράβο, Αντριάνο, Άλμπα, Μασεράνο, Μπαρτρά, Ραφίνια, Μπούσκετς (68' Τσάβι), Ράκιτιτς, Μέσι, Πέδρο (46' Νεϊμάρ), Μουνίρ (46' Σουάρες)

Keywords
Τυχαία Θέματα