Γκουαρντιόλα: Δεν είναι φυσιολογικό αυτό

08:01 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Από την στιγμή που ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητος στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μετά και το χθεσινό 2-1 με τον Ισπανό τεχνικό να υποστηρίζει, με χιούμορ, πως αυτό δεν είναι φυσιολογικό.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πρώτου προημιτελικού για το Κύπελλο Ισπανίας, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Δεν είναι φυσιολογικό να έχει περάσει τόσος καιρός και να μην έχουμε χάσει στο Μπερναμπέου. Είναι

σημαντικό σε διπλά ματς να σκοράρεις μακριά από την έδρα σου και εμείς τα καταφέραμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πήραμε την νίκη που μας γεμίζει υπερηφάνεια, αλλά έχουμε παίξει μόνο το πρώτο ημίχρονο. Υπάρχει και η ρεβάνς και μην ξεχνάμε πως αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η Ρεάλ είναι ικανή για τα πάντα και οι αγώνες αυτοί κρίνονται στις λεπτομέρειες".

Για την ενέργεια του Πέπε να πατήσει το χέρι του Μέσι, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: "Μου είπαν οι παίκτες μου τι έγινε. Θα πρέπει να το δω στην τηλεόραση. Δεν είδα ξεκάθαρα τι συνέβη".

Keywords
Τυχαία Θέματα