Γκιγκς: Όλα καλά με Μόγιες

18:56 31/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο 40χρονος Ουαλός μέσος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν παίζει συχνά λέγοντας ότι δεν πρέπει να μελαγχολεί και ότι βάσει της εικόνας που έδειξε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Champions League είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του.
«Οι σχέσεις μας είναι καλές. Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα με τον προπονητή, ξέρω ότι έχουν ειπωθεί πολλά και δεν ξέρω από πού έχουν προκύψει. Σαν παίκτης

θες να παίζεις συνέχεια, αλλά ξέρω ότι πιθανότατα δεν θα παίζω σε κάθε παιχνίδι.
Η τελευταία φορά που έπαιξα ήταν προφανώς μετά από έξι με εφτά εβδομάδες, αλλά έχουμε πολλούς παίκτες για να διαλέξουμε και αν κρίνεις από την εμφάνιση μου απέναντι στον Ολυμπιακό είμαι πάντα έτοιμος να μπω και να παίξω και αυτό πρέπει να κάνεις να μην μελαγχολείς που δεν παίζεις», είπε ο Γκιγκς.
Μετά από αυτή την τοποθέτηση ο Μόγες τον διέκοψε και αστειευόμενος είπε: «Κάνω τα μαθήματα του στην γιόγκα και αυτό μάλλον θα με βοηθήσει»
Όσον αφορά τον αγώνα με τους «βαυαρούς» ο Γκιγκς ξεκαθάρισε ότι στην Γιουνάιτεντ δεν βλέπουν τους εαυτούς τους ως αουτσάιντερ.
«Προφανώς και η Μπάγερν είναι μια φανταστική ομάδα. Είναι πρώτοι. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέλαβε, πρόσθεσε κάποιους παίκτες και προφανώς είναι μια καλή ομάδα. Προφανώς είναι τα φαβορί στα μάτια του περισσότερου κόσμου.
Αλλά είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι το Old Trafford και έχουμε ζήσει τόσο σπουδαίες βραδιές, στην Ευρώπη ειδικά. Σαν παίκτες δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας σαν αουτσάιντερ.
Βλέπουμε ότι είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζουμε στην έδρα μας για το Champions League και ανυπομονούμε», δήλωσε ο Γκιγκς.

Keywords
Τυχαία Θέματα