Γκιγκς: Δεν είμαστε αουτσάιντερ

12:23 9/11/2013 - Πηγή: AEK365

Στο "Ολντ Τράφορντ" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κυριακή την φορμαρισμένη και πρωτοπόρο Άρσεναλ με τον Ράιαν Γκιγκς να υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας, παρά την κακή εικόνα τους, δεν είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης.

Σε δηλώσεις του ο Ουαλός μέσος τόνισε: "Παίζουμε στο Ολντ Τράφορντ και εμείς είμαστε το αουτσάιντερ; Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αουτσάιντερ, αλλά δέχομαι οτι αυτή την στιγμή η Άρσεναλ είναι πιο φορμαρισμένη και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τι να περιμένουμε. Η αντίπαλος μας έχει πολλή ποιότητα και ξέρει να κρατάει την μπάλα.

Νομίζω ότι αυτή την σεζόν παίζουν πιο δυνατά και δεν δίνουν εύκολα γκολ στον αντίπαλο εκτός έδρας".
Στην συνέχεια ο Ράιαν Γκιγκς δήλωσε: "Η Άρσεναλ πάντα είχε το ταλέντο για να κάνει καλές εμφανίσεις και μέχρι τώρα φέτος το έχει κάνει με μεγάλη συνέπεια. Σίγουρα οι παίκτες της έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά και η δική μου ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά την φόρμα της.
Πάντα, ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Ολντ Τράφορντ είναι σπουδαίο, ιδιαίτερα όταν η αντίπαλος μας έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα. Προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όταν παίζουμε στην έδρα μας είμαστε σίγουροι ότι ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο αντίπαλος, μπορούμε να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα