Γκέλα της χρονιάς για Γιούβε

21:01 11/4/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-30η αγωνιστική

ΠΑΡΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ένιο Ταρντίνι

Τεράστια έκπληξη στο Ταρντίνι όπου η υπό διάλυση Πάρμα επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους πλήρωσε το γεγονός ότι έπαιξε με πολλές αλλαγές. Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκε στη Γιουβέντους; και ήταν ένα σουτ του Περέιρα στο 20ο λεπτό, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο 32' ο Μιράντε απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Μαρκίζιο. Στο 60' ήρθε το σοκ για τη Γιουβέντους όταν μετά από ωραίο

αιφνιδιασμό ο Μάουρι με σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 74' οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να σκοράρουν ξανά αλλά ο Βαρέλα δεν τελείωσε σωστά τη φάση.

ΠΑΡΜΑ: Μιράντε, Σαντακρότσε (80'Κασάνι), Μέντες, Φεντάλ, Μάουρι (80'Λίλα), Γκόμπι, Νοτσερινο, Βαρέλα, Γιορκέρα, Γκεζάλ, Μπελφοντίλ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μιράντε, Λιχτστάινερ, Κιελίνι, Ογκμπόνα, Παντοΐν, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Στουράρο (67'Πέπε), Περέιρα (62'Μοράτα), Κομάν (80'Βιτάλε), Γιορέντε.

ΤΖΕΝΟΑ-ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μαράσι

Ακόμα ένα καρφί στο φέρετρο του υποβιβασμού της Κάλιαρι έβαλε η Τζένοα που επικράτησε με 2-0. Μόλις στο 7ο λεπτό η Κάλιαρι είχε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς ο Οι Ροσετίνι και Τσεπιτέλι σημάδεψαν το δοκάρι του Λαμάνα στην ίδια φάση, ενώ στο 16' το σουτ του Νιάνγκ πέρασε λίγο άουτ. Στο 21ο λεπτό η Κάλιαρι είχε νέο δοκάρι σε σουτ του Μ'Ποκού, ενώ στο 35' ο Περότι αστόχησε από ιδανική θέση. Στην επανάληψη η Τζένοα καθάρισε το ματς σε λίγα λεπτά. Στο 52' ο Νιάνγκ έκανε με σουτ το 1-0 και έξι λεπτά μετά ο Φαλκέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Ο Νιάνγκ στο 77' με σουτ από 25' μέτρα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

ΤΖΕΝΟΑ: Λαμάνβα, Ρονκάλια, Ντε Μάιο, Μπουρδίσο, Εντένιλσον (61΄Κούτσκα), Ρινκόν, Μπερτολάτσι, Μαρκέζε, Φαλκέ (85'Λασάιτ), Νιάνγκ, Περότι

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Μπαλτζάνο, Ροσετίνι, Τσεπιτέλι, Αβελάρ, Ντεσένα, Κρισέτιγκ, Έκνταλ (63'Ζοάο Πέδρο), Φαρίας (63'Λόνγκο), Σάου, Μ'Ποκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα