Γκέκας: Σημασία έχει ότι είμαι εδώ

07:50 8/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με γκολ συνδύασε την επιστροφή του στην Εθνική Ελλάδος ο Φάνης Γκέκας με τον διεθνή φορ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 κόντρα στην Κροατία. Ο Έλληνας διεθνής δεν θέλησε να αναφερθεί στα παλιά υποστηρίζοντας πως σημασία έχει πως βρίσκεται και πάλι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκέκας τόνισε: "Η Εθνική ομάδα είναι μια οικογένεια. Δεν θέλω να πω αν μετάνιωσα. Μπορεί να έχω κάνει λάθη, αλλά δεν μετανιώνω. Σημασία έχει ότι τώρα

είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος. Δεν έχω να δώσω απαντήσεις ούτε στον εαυτόν μου, ούτε σε κανέναν. Στην καριέρα μου έχω αποδείξει πολλά πράγματα. Μίλησα με τον προπονητή, του εξήγησα ότι δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα και ήταν επιλογή του να παίξω".
Η Εθνική ομάδα θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία κόντρα στην Γεωργία για να προκριθεί απευθείας στα τελικά του EURO 2012 με τον επιθετικό της Άιντραχτ Φρανκφούρτης να δηλώνει: "Σκοπός στο τελευταίο παιχνίδι με την Γεωργία είναι να κερδίσει η ομάδα και να προκριθεί. Έχουμε σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω ότι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην εθνική έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα