Γκέκας: Είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε

09:30 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού, και απώλεια βαθμών της Ιαπωνίας κόντρα στην Κολομβία, για να προκριθεί στους "16" του Μουντιάλ με τον Φάνη Γκέκα να υπογραμμίζει πως θα χρειαστεί επιμονή και υπομονή από τους Έλληνες διεθνείς και να δίνει το σύνθημα για την πρόκριση.
Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone, ο διεθνής επιθετικός, Φάνης Γκέκας, τόνισε: "Είμαστε μια ημέρα πριν από το ματς-τελικό με

την Ακτή Ελεφαντοστού. Το προηγούμενο παιχνίδι με την Ιαπωνία έφερε ένα αποτέλεσμα που μας επέτρεψε να κρατήσουμε ανοικτές τις ελπίδες για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Ήταν ένας δύσκολος αγώνας όπου όλοι δώσαμε το 101% για να τα καταφέρουμε και ευτυχώς ήμασταν και πιο τυχεροί σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στην Κολομβία όπου όλα μας είχαν έρθει ανάποδα.
Τώρα μένει το τρίτο ματς. Έχουμε δουλέψει αρκετά, ξέρουμε για τι ακριβώς παίζουμε και θα είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και έχοντας υπομονή και επιμονή θα σκοράρουμε και θα προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε δυνατοί και θα τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα