Όλα για την πρόκριση!

08:51 24/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΕΛΛΑΔΑ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
Γήπεδο: "Estadio Castelao", Διαιτητής: Κάρλος Βέρα (Εκουαδόρ)

Η ισοπαλία κόντρα στην Ιαπωνία έδωσε το δικαίωμα στην Εθνική Ελλάδας να διεκδικήσει την πρόκριση της στους "16" του Μουντιάλ στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού όπου η ελληνική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Ιαπωνία την "αδιάφορη" Κολομβία.

Στο "Estadio Castelao" στη Φορταλέτζα, ο Φερνάντο Σάντος θα παρατάξει την ομάδα χωρίς τον τιμωρημένο Κώστα Κατσουράνη που είναι και η μοναδική απουσία με τον Καραγκούνη να παίρνει τη θέση του.
Όλα δείχνουν πως η Ελλάδα θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, στόπερ τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά και αριστερό μπακ τον Χολέβα. Καραγκούνης, Κονέ και Μανιάτης θα είναι η τριάδα στο κέντρο με τον Χριστοδουλόπουλο να καλύπτει την αριστερή πτέρυγα της επίθεσης, τον Σαλπιγγίδη να είναι δεξιά και τον Σαμαρά στην κορυφή. Αν ο Σαμαράς επιλεγεί για την αριστερή πτέρυγα τότε ο Χριστοδουλόπουλος θα μείνει στον πάγκο και ο Μήτρογλου με τον Γκέκα θα διεκδικήσουν μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.
Η Ακτή Ελεφαντοστού θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να προκριθεί και θα παίξει έχοντας στη διάθεση της τους Γιάγια και Κόλο Τουρέ παρά το πένθος τους για την απώλεια του αδερφού τους.
Πιθανή ενδεκάδα: Μπάρι, Οριέ, Μπαμπά, Κόλο Τουρέ, Μποκά, Ντιέ, Τιοτέ, Γιάγια Τουρέ, Καλού, Ζερβίνιο, Ντρογκμπά ή Μπονί. Δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Για Κονάν και ο τιμωρημένος Ζοκορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα