Γκέι πιγκουίνοι υιοθέτησαν ορφανό πιγκουϊνάκι!

21:42 15/11/2012 - Πηγή: AEK365

Κι ενώ σε πολλά κράτη του κόσμου τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια προσπαθούν να αποκτήσουν το δικαίωμα να υιοθετήσουν ένα παιδί, ένα γκέι ζευγάρι... πιγκουίνων στη Δανία το έκανε ήδη πράξη!

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου της Οντένσε στη Δανία είχαν παρατηρήσει ότι δύο αρσενικοί αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι έκαναν πάρα πολλή παρέα, ενώ τελικά αποδείχθηκε ότι είναι ζευγάρι.

Το ζευγάρι μάλιστα προσπαθούσε να «ενοχλήσει τα υπόλοιπα ζεύγη για να κλέψουν τα αυγά τους» κάτι που ωστόσο είναι πολύ συχνό στη φύση και σε πολλά ζώα. Μάλιστα η επιθυμία τους να αποκτήσουν τα δικά τους

παιδιά ήταν τόσο μεγάλη που προσπάθησαν να επωάσουν ακόμα και νεκρές ρέγκες!

Εκείνη την περίοδο, ένας θηλυκός πιγκουίνος γέννησε ένα αυγό, με σύντροφο τον οποίο στη συνέχεια απέρριψε και παράτησε το αυγό.

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, αφού εκπαίδευσαν τους δύο ομοφυλόφιλους πιγκουίνους με μία μπάλα, τους έδωσαν το αυγό που παράτησε ο θηλυκός πιγκουίνος!

Οι πιγκουίνοι ζουν αποκομμένοι από την αποικία τους, όσο χρειάζεται για να εδραιωθεί η σχέση του μικρού με τους θετούς γονείς του, όμως οι φύλακες λένε ότι σύντομα η οικογένεια πλέον θα επανενταχθεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα