«Ανθρωπάκια του πληκτρολογίου»

13:33 26/3/2012 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου


H λαϊκή δυσφορία είναι έντονη εσχάτως με αφορμή τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ΑΕΚ, η οποία έχει χάσει προ πολλού το εισιτήριο της άμεσης επανόδου στην Α1. Στο κάδρο των ευθυνών τοποθετούνται αυτή την ώρα «δίκαιοι και άδικοι», ιδίως μετά την απογοητευτική εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Πιερικό. Ο Σταύρος Τσιλιμιγκάκης -με αφορμή διαδικτυακά σχόλια μερίδας οπαδών- ένιωσε την ανάγκη να προβεί στην παρακάτω δήλωση, έτσι όπως καταγράφηκε

στη σημερινή «ΩΡΑ των σπορ». «Αφιερώνω όλα αυτά, που βιώνουμε και κρατάμε μέσα μας εδώ και πάρα πολύ καιρό, σε κάποια ανύπαρκτα... ανθρωπάκια του πληκτρολογίου. Μόνο αυτό μπορώ να πω για την ώρα. Σας ευχαριστώ», τόνισε ο κ. Τσιλιμιγκάκης.
Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ δήλωσε ακόμα: «Η φιλοξενία της διοίκησης του Πιερικού ήταν άψογη και οφείλουμε να το επισημάνουμε αυτό. Οφείλουμε να επισημάνουμε, όμως, το αίσθημα αλληλεγγύης, που διακατέχει τον πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Κατερίνης, τον Βάιο Χαρισόπουλο. Και επειδή ξέρει ν' αναγνωρίζει όσους προσπαθούν για την ιδέα της ΑΕΚ και επειδή σε χαλεπούς καιρούς αποδεικνύει ότι υπάρχει ελπίδα ευρύτερα για την οικογένεια της ΑΕΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα