Γιατί πρέπει να είμαστε πάντα εκεί

19:06 12/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα μας χρειάζεται τον κόσμο της όσο ποτέ. Αναμφισβήτητα η δυσκολότερη χρονιά της ΑΕΚ. Πλέον ο κόσμος είναι ο « τελευταίος των μοικανών » θα έλεγα για την ΑΕΚ. Δίνουμε το παρών μας στους αγώνες, στηρίζουμε τους παίχτες, τον προπονητή, τα διοικητικά στελέχη, ΟΛΟΥΣ! Είναι μια καινούργια αρχή για την αγαπημένη μας ομάδα που αποτελείτε από στελέχη γνήσιους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ που δεν έχουν κανένα ουσιαστικό κέρδος πέρα από το καλό της ομάδας.

Οι παίχτες μας έδειξαν ότι χρειάζονται

ακόμα δουλεία όπως άλλωστε δήλωσε και ο Βαγγέλης Βλάχος αλλά κυρίως χρειάζονται την καθοδήγηση εμπειρότερων παιχτών που θα τους δώσει έναν άλλο αέρα. Ένας απ' αυτούς που εγώ προσωπικά πίστευα ότι θα αναλάμβανε αυτό τον ρόλο ήταν ο Βαγγέλης Μόρας. Ένας παίχτης που ανέδειξε το ταλέντο του στην Ένωση και συνέχισε την καριέρα του μετά από 4 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ΑΕΚ σε ομάδες του εξωτερικού της Ιταλίας κυρίως αλλά και της Αγγλίας. Όταν άκουσα το ενδεχόμενο επιστροφής του Βαγγέλη στην ΑΕΚ δεν έκρυψα την χαρά μου. Ένας παίχτης 30 ετών με πολλές εμπειρίες και μια καταξιωμένη καριέρα. Δεν θα είχε τίποτε να χάσει με την επιστροφή του στην αγαπημένη του ομάδα παραμόνο να κερδίσει και να γίνει ο ηγέτης της. Παρόλ' αυτά προτίμησε να συνέχιση στην Β' Ιταλίας. Αν νιώθει εκείνος καλά με την συνείδηση του Μπράβο του!

Ο Βαγγέλης Μάντζιος στα 29 του προτάθηκε στην ΑΕΚ για να πάρει την θέση του επιθετικού που μπορεί να κρατήσει μπάλα στα πόδια, είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και έχει καλές τοποθετήσεις. Χωρίς να ξέρω υπολογίζω ότι ίσως ο Βλάχος να έψαχνε κάτι αντίστοιχο του «ΛΥΜΠΕ» ( ΕΝΟΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ). Ο Βαγγελάκης με την σειρά του αντί να αντιληφτεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας παρόλα τα προβλήματα της, ζήτησε υπέρογκα ποσά και μπόνους και δεν ξέρω τι σαν να είναι ο μεγαλύτερος επιθετικός της Ελλάδας. Δεν στα ‘παν καλά Βαγγέλη!

Λοιπόν..μένουμε με τα παιδία. Παιδία που θέλουνε να παίξουνε για την ΑΕΚ. Γεμάτα όρεξη και πάθος! Αντιλαμβανόμενοι πλήρως σε ποια ομάδα αγωνίζονται και την δύσκολη θέση που βρίσκεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά μόνο να τους στηρίξουμε. Επαναλαμβάνομε και ίσως να κατάντησα γραφικός, τις απολογίες μου απλά κάθε μέρα που περνά νιώθω πιο έντονα ότι ο κόσμος είναι το κλειδί για την Ένωση!

Καλό απόγευμα!
Αντρέας Ψάλτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα