«Γιατί λέτε ψέμματα; Δεν υπάρχει καμία επιταγή»

13:40 20/12/2012 - Πηγή: AEK365

Στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν παρούσα και η δικηγόρος του πρίγκιπα Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου, και μετά το τέλος της συνεδρίασης ο Γιάννης Αλαφούζος συζήτησε μαζί της για την επιταγή του υποψήφιου επενδυτή.
Η δικηγόρος του Φεϊζάλ είπε πως η επιταγή βρίσκεται σε συμβολαιογράφο και τότε ο Βασίλης Κωνσταντίνου παρενέβη και σε έντονο ύφος φέρεται να της είπε: "Δεν υπάρχει καμία επιταγή σε συμβολαιογράφο. Δεν υπάρχουν αυτά, γιατί λέτε ψέματα;".
Σε ερώτηση

ενός μικρομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αν η ίδια πιστεύει πως ο Φεϊζάλ θα βάλει χρήματα, η κυρία Μιχοπούλου απάντησε: "Τι να σας πω; Εγώ είμαι η εκπρόσωπος του. Από αυτά που βλέπω, πιστεύω πως ναι".
Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε αναφορά και στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που είναι προς αποχώρηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να φέρεται να είπε μεταξύ άλλων τα εξής: "Εμείς δεν είπαμε συγκεκριμένα πράγματα για παίκτες. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη. Ωστόσο πρέπει να σεβόμαστε τους παίκτες, τον αγώνα που κάνουν και για όλους υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας".

Keywords
Τυχαία Θέματα