Γιαννακόπουλος: Στηρίξτε τον Αλαφούζο

09:04 24/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην κρύβει την ικανοποίηση του για την πρόκριση ενώ αναφέρθηκε και στην ΠΑΕ ζητώντας από όλους να στηρίξουν τον Γιάννη Αλαφούζο.
Σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος

της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε για την ΠΑΕ: "Γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια από τον κύριο Αλαφούζο. Από εκεί και πέρα πήρα τα στοιχεία στα χέρια μου και θα τα δούμε πρώτα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια του κυρίου Αλαφούζου και έπειτα θα δούμε και εμείς πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο".
Για την πρόκριση στον τελικό δήλωσε: "Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να παίξουμε και εμείς καλό μπάσκετ κάποια στιγμή. Βέβαια έχουμε ακόμα ένα βήμα κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι ο λεγόμενος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την επιλογή του να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τις κούπες και τα πρωταθλήματα ως στόχο. Ο τελικός βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι".
Σε ερώτηση αν η πρόκριση αποτελεί απάντηση σε όσους δεν στηρίζουν τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: "Η απάντηση δόθηκε από όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ο Αργύρης, οι παίκτες, όλοι".
Για τους ανεγκέφαλους που προκαλούν επεισόδια, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: "Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό και προσωπικό. Είναι βέβαια δύσκολο να κουμαντάρεις τόσους πολλούς ανθρώπους".

Keywords
Τυχαία Θέματα