Γιάχος σε Κωνσταντίνου: Σας τη χάρισα

09:04 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αντί να βάλει τις φωνές στον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για το χέρι που έκανε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στην Τρίπολη, έβαλε τις φωνές στον Γιάχο θεωρώντας πως ο διαιτητής από την Χίο δεν τιμώρησε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Αστέρα Τρίπολης.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού πλησίασε τον Γιάχο και του είπε: "Ήσουν πολύ κακός σήμερα και απόλυτα άδικος". Η απάντηση του διαιτητή από την Χίο ήταν η εξής: "Γιατί διαμαρτύρεσαι;".

Αμέσως μετά, σύμφωνα με την εφημερίδα "GOAL NEWS" ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Κωνσταντίνου: "Εντάξει, για τη φάση του πέναλτι θα σου πω κι εγώ ότι ήταν. Αλλά για να πέσει ο Μπουμσόνγκ έτσι κάτω, αφενός δεν έχει πρόθεση κι αφετέρου μπορεί να τον έχει σπρώξει κάποιος. Και αυτό είναι το λιγότερο. Μας τρέλαναν στην κλωτσιά σήμερα κι εσύ όχι μόνο δεν έκανες κάτι, αλλά τους ενθάρρυνες να ρίξουν κι άλλες από τη στιγμή που δεν έβγαζες κάρτες. Τον Σισοκό και τον Σο τους ρήμαξαν στην κλωτσιά".
Γιάχος: "Μη μου λες για τις κάρτες γιατί σας τη χάρισα".
Κωνσταντίνου: "Που μας τη χάρισες;"
Γιάχος: "Θα μπορούσα να έχω βγάλει τον Βιτόλο με δεύτερη..."
Κωνσταντίνου: "Τι να σου πω τώρα... Να μιλήσω ελεύθερα; Άσ' το καλύτερα γιατί αν στα πω θα με γράψεις στο φύλλο αγώνα...".
Γιάχος: "Όχι, μίλα ελεύθερα...".
Κωνσταντίνου: "Εγώ τόσα χρόνια στα γήπεδα ξέρω πως οι διαιτητές φορούν παντελόνια και τα τιμούν, σφυρίζουν αυτά που βλέπουν. Μη μου λες λοιπόν ότι μας τη χάρισες κιόλας. Κι αυτό δηλαδή τι ήταν; Άλλοθι για να κάνεις ό,τι έκανες; Όλο ανάποδα μας έπαιζες σήμερα και δεν είναι η πρώτη φορά. Ό,τι και να σου πω είναι λίγο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα