O Bιντιάδης και οι εγγυήσεις

08:09 4/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πρώτο θέμα είναι ο Βιντιάδης στην ΩΡΑ, η οποία έχει τίτλο: "Καμία εγγύηση ο Βιντιάδης!" και προσθέτει: "Ο Βιντιάδης επανέλαβε χθες στη συνάντηση που είχε με τον Δημητρέλο ότι κάνει τα πάντα για να μπει στην ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει να γίνει απαραιτήτως ο διακανονισμός με το Δημόσιο. Υποσχέθηκε ότι μέσα στο προσεχές δεκαήμερο θα ξεκινήσει μαζί με τον Δημητρέλο, τις επαφές προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα,

αφού με 650.000 ευρώ μηνιαία δόση, το πλάνο δεν βγαίνει. Θα εμφανιστεί μέσω... επιστολής στη Γ.Σ. της ΠΑΕ σήμερα για να γνωστοποιήσει ότι συνεχίζει την προσπάθεια για να μπει στην ΑΕΚ και τα προβλήματα που υπάρχουν. Όλα όμως δείχνουν πως πλέον αυτή του η προσπάθεια δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται σαν τίποτε περισσότερο από μία απλή περίπτωση να βρεθεί λύση για την Ένωση, όπως έχει δικαίωμα να κάνει ο καθένας".

GOAL

Με τίτλο: "Παραμύθι χωρίς τέλος", η εφημερίδα αναφέρεται στην περίπτωση Βιντιάδη και προσθέτει: "Θα μπω αν βρεθεί λύση με το Δημόσιο", είπε στον Δημητρέλο ο Βιντιάδης, χωρίς να δίνει εγγυήσεις ότι έχει τα χρήματα", τονίζει το Goal.

SPORTDAY

"Toυς ξενέρωσες", γράφει, έχοντας το συγκεκριμένο τίτλο η εφημερίδα για τον Βιντιάδη και προσθέτει: "Ο Βιντιάδης προανήγγειλε μπάσιμο στην ΠΑΕ, αλλά ζήτησε κι άλλο χρόνο μέχρι να πετύχει έναν ευνοϊκό διακανονισμό με το Υπουργείο Οικονομικών".

LIVE SPORTS

Για το... "τέλος του Κιθ Χάρις", γράφει η εφημερίδα τονίζοντας: "Εκτός Δ.Σ. της Seymour Pierce το μέγα όπλο του Βιντιάδη Παραμένει μόνο στη μητρική εταιρεία ως διευθυντής". Από εκεί και πέρα η LS προσθέτει για τον Βιντιάδη: "Νέα... θα και "αν" από τον υποψήφιο επενδυτή στο ραντεβού με τον Δημητρέλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα