Για τυχαία συνάντηση κάνουν τώρα λόγο Δούρου και Μαρινάκης, τους διαψεύδει η ιστοσελίδα που αποκάλυψε το ραντεβού τους

14:40 12/5/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις μέρες μετά την συνάντηση Μαρινάκη - Δούρου σε ταβέρνα του Πειραιά και δύο ολόκληρες μέρες μετά την δημοσιοποίηση της πήραν κανονική και όχι... ειρωνική, σαν την χθεσινή της υποψήφιας Περιφερειάρχη, θέση οι δύο πρωταγωνιστές. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Ρένα Δούρου στον Μικροπολιτικό των Νέων δεν έφαγαν μαζί και δεν επρόκειτο για μυστική συνάντηση ενώ προχώρησε το θέμα ακόμη περισσότερο λέγοντας πως αυτοί που σχολίασαν αρνητικά το δείπνο της με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

ενισχύουν την... Χρυσή Αυγή:

«Δεν γίνεται μυστική συνάντηση σε ένα κεντρικό εστιατόριο. Μυστική συνάντηση γίνεται σε σπίτι ή δεν ξέρω πού αλλού. Δεν έφαγα μαζί του. Μιλήσαμε για 3-4 λεπτά. Τον βρήκα στο εστιατόριο. Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι εκεί. Δηλαδή, δεν κατάλαβα, τι έπρεπε να κάνω; Οταν μπαίνεις κάπου και υπάρχουν άνθρωποι, χαιρετάς. Να τους κλωτσήσω; Αυτό είναι όλο. Τι να πω; Αυτά με υπερβαίνουν. Είναι αστειότητες και χτυπήματα κάτω από τη μέση. Να μου κάνουν κριτική για τις θέσεις μου, το καταλαβαίνω. Αλλά όχι αυτό. Με κάτι τέτοια αυτή που ωφελείται είναι η Χρυσή Αυγή, γιατί περνάει η εντύπωση ότι είμαστε όλοι ίδιοι...» αναφέρει η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στα Νέα και στον Γιώργο Παπαχρήστο.

Τι λέει η πλευρά Μαρινάκη

Τα περί ολιγόλεπτης συνάντησης και όχι προκαθορισμένου δείπνου με τη Δούρου τα υποστηρίζει και η πλευρά Μαρινάκη. Ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης, ιδιοκτήτης της εφημερίδα Παραπολιτικά που έχει διαψευστεί πως ανήκει στον Βαγγγέλη Μαρινάκη, αναφέρει στα Νέα ότι δεν έγινε δείπνο, αλλά είπαν πέντε κουβέντες στα όρθια για τις εκλογές:
«Αυτό κράτησε τρία με τέσσερα λεπτά. Τίποτε περισσότερο. Και στο μαγαζί που είναι το στέκι του Μαρινάκη ήταν και άλλοι άνθρωποι, όπως δύο περιφερειακοί σύμβουλοι του Σγουρού. Αυτή είναι η αλήθεια...»

Από την πλευρά της πάντως η ιστοσελίδα Zougla.gr που αποκάλυψε το θέμα και είχε συνεργάτη της έξω από την ταβέρνα παρουσιάζει μια άλλη μαρτυρία που διαψεύδει την Δούρου και τον Μαρινάκη. Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Διαβάσαμε για "μυστική συνάντηση" σε κεντρική ταβέρνα παρουσία 50 ατόμων. Ούτε ο ίδιος ο Τσακ Νόρις...» σχολίασε σκωπτικά με μήνυμά της στο Facebook η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Καθίσταται σαφές ότι η κ. Δούρου αναφερόταν στο άρθρο του zougla.gr με τον τίτλο «Φλερτ ΣΥΡΙΖΑ-Μαρινάκη», σχετικά με το μεταμεσονύκτιο γεύμα σε ψαροταβέρνα του Πειραιά μετά το πέρας της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κοράη.
Ως εδώ ουδεμία αντίρρηση. Προφανώς η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κουρασμένη από την ομιλία της ενώπιον των ψηφοφόρων της και έβλεπε «φαντάσματα». Πιο συγκεκριμένα, 50 τον αριθμό.
Για την ακρίβεια, εκείνη την ώρα στο μαγαζί συνέτρωγαν η ίδια, οι συνεργάτες της και ο κ. Μαρινάκης. Εκτός κι αν οι υπόλοιποι πελάτες είχαν οδηγηθεί στην κουζίνα προκειμένου ο μάγειρας να τους αποκαλύψει τα μυστικά για τους γευστικούς μεζέδες του...
Επειδή όμως το ψέμα που είναι μισή αλήθεια είναι και το χειρότερο, οφείλουμε να επισημάνουμε κάποιες λεπτομέρειες του ρεπορτάζ:
Πρώτον, ο υπεύθυνος του μαγαζιού έριξε πόρτα σε υποψήφιους πελάτες που θέλησαν να δοκιμάσουν θαλασσινά εδέσματα, λέγοντας ότι το μαγαζί είναι κλειστό.
Δεύτερον, συνεργάτης μας που προσπάθησε να προσεγγίσει μετά δυσκολίας το μαγαζί, λόγω των ανδρών ασφαλείας του κ. Μαρινάκη, εισέπραξε την ίδια ακριβώς απάντηση.
Το κατάστημα όμως λειτουργούσε. Πέραν του τραπεζιού της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόλοιπα ήταν άδεια...

Keywords
Τυχαία Θέματα