Για τον Φορντ…

19:43 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η χθεσινή βραδιά στο "Σαλούν" ήταν γεμάτη… χαμόγελα. Έτσι κι αλλιώς το χαμόγελο ήταν μόνιμα ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του αείμνηστου Αλφόνσο Φορντ, η φανέλα του οποίου (Νο9) αποσύρθηκε από τον Παπάγου. Η διοίκηση των "Στρατηγών" εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για όσους έδωσαν το "παρών" στο "Σαλούν" για να τιμήσουν τη μνήμη του "Αλ".

Αναλυτικά:

"Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ τίμησε τον αγαπημένο μας "Αλ", αλλά και το σωματείο μας τιμήθηκε με την παρουσία τόσων ανθρώπων οι οποίοι βρέθηκαν στο "Σαλούν" για ένα ακόμη χειροκρότημα

στον Φορντ.

Όταν "έπεσε" η ιδέα των Μιχάλη Υφαντή και Γιώργου Λιμνιάτη στα τέλη Ιουνίου για να διοργανωθεί ένα ματς στη μνήμη του Αλφόνσο Φoρντ δε φανταζόμασταν ότι θα εξελισσόταν η συγκεκριμένη βραδιά σε μία τόσο όμορφη γιορτή.

Ο Παπάγος ευχαριστεί θερμά τους: Γιάννη Ιωαννίδη, Παναγιώτη Φασούλα, Αργύρη Πεδουλάκη, Κώστα Τσαρτσαρή, Νάσο Γαλακτερό, Μάκη Δρελιώζη, Νίκο Κασουρίδη, Αγγελο Κορωνιό, Βασίλη Κικίλια, Γιάννη Κρητικό, Νίκο Μπουντούρη, Μιχάλη Πελεκάνο, Θοδωρή Παπαλουκά, Θοδωρή Αποσκίτη, Δημήτρη Ποδαρά, Βασίλη Σούλη, Νάσο Χούμπαυλη, Κώστα Μίσσα, Νίκο Χριστοδούλου, Τάσο Καταρτζή, Δημήτρη Κόρβινγκτον, Γιώργο Λιμνιάτη, Βαγγέλη Λογοθέτη, Σωτήρη Μανωλόπουλο, Γιώργο Σιγάλα, Νίκο Παγόπουλο, Γιώργο Χρυσανθόπουλο, Νίκο Ζαβλανό, Νίκο Παπαδημητρίου, Κώστα Μουζάκη, Τάνια Μερίκα, Σταμάτη Θεοδοσάκη και Γιώργο Πατακό.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία συνέβαλαν τα μέγιστα τις προηγούμενες μέρες στην προβολή του αγώνα, και βέβαια σε όλο τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και χειροκρότησε με θέρμη.

Ο Αλφόνσο Φορντ άξιζε μία τέλεια βραδιά και πιστεύουμε ότι την είχε.
Σας ευχαριστούμε πολύ".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Παπάγου, Αναστάσιος Καϊμάκης, δήλωσε για τη χθεσινή βραδιά: "Ο Α.Σ. Παπάγου, σεβόμενος το άθλημα του μπάσκετ και την ιστορία του συλλόγου, πραγματοποίησε μια εξαιρετική βραδιά στη μνήμη του Αλφόνσο Φορντ. Οι ενέργειες και πράξεις μας αποσκοπούν στην εξύψωση του αθλητικού πνεύματος και την ανάδειξη του αθλήματος.

Η πολιτεία, τα αθλητικά σωματεία, οι διοικητικοί παράγοντες και οι αθλητές πρέπει να συνδράμουμε σ' αυτό με τις ενέργειες και συμπεριφορές μας. Ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή τους στη χθεσινή εκδήλωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα