Για το πρώτο βήμα Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη

12:20 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Αστέρας Τρίπολης-Ραπίντ Βιέννης (21:30, Novasports 2)
Στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης και στοχεύει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να έχει ελπίδες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στην Βιέννη.
Για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, ο Σάκης Τσιώλης θα παρατάξει τους Μπαντή, Τσαμπούρη, Κουρμπέλη, Λισγάρα, Πιπίνη (ή Ζαραδούκα), Ουσέρο, Ζησόπουλο,

Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Κάφα, Χουάνμα ή Μπαράλες. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Γκοϊάν, Μουνάφο, Γκρατσίνι, Σέτι, Βελισσάρης και Μπακασέτας.

Από την πλευρά τους, οι Αυστριακοί θα παραταχθούν με σύστημα 4-2-3-1, με τους Νοβότα (τερματοφύλακας), Τριμέλ, Σονλάιτνερ, Ντιμπόν, Ντένερ (άμυνα), Μπόσκοβιτς, Πέτσος, Σάουμπ, Σ. Χόφμαν, Μπουργκστάλερ (χαφ) και Μπόιντ (επίθεση). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντλινγκερ, Μπεχρέντ, Σράμελ, Μ. Χόφχαν, Πάλα, Γκρότσουρεκ, Ζάμπιτσερ.

Skoda Ξάνθη-Σταντάρ Λιέγης (21:30, Novasports 1)
Μετά την πρόκριση επί την Λίνφιλντ που συνοδεύτηκε με την πρώτη νίκη της ομάδας στην Ευρώπη, η Skoda Ξάνθη καλείται τώρα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης για να προκριθεί στα play off του Europa League.
Στόχος της ακριτικής ομάδας είναι να πάρει αποτέλεσμα που θα την κρατήσει στο κόλπο της πρόκρισης με τον Νίκο Καραγεωργίου να ξεκινά με τους Κυριακίδη, Κομεσίδη, Γούτα, Βάλλα, Παΐτο, Μπαξεβανίδη, Ντιέ, Μαρέν, Μάνταλο, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκη. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Τριάδης, Τσιμούρης, Πλατέλλας, Μπροέττας, Νάκας, Σολάρι, Τορομανίδης, Παπαδημητρίου, Γκοχουρί, Ράνος. Τιμωρημένος είναι ο Φλίσκας και εκτός ο Σολτάνι.

Στο απέναντι στρατόπεδο ο Γκι Λουζόν θα χρησιμοποιήσει τους Καβασίμα (τερματοφύλακας), Οπάρε, Αρσλανάγκιτς, Σιμάν, Ιαντόλι (άμυνα), Ναγκάι, Σισέ, (αμυντικοί μέσοι), Μαρκέ, Ντε Καμάργκο, Μπουλό (τριπλέτα στα χαφ) και Εζέκιελ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μορίς, Ουμπέρ, Βαν Ντάμε, Μουζανζί-Μπιά, Μπούιενς και Μπατσουαγί.

Keywords
Τυχαία Θέματα