Για τη νίκη η Ελλαδάρα!

00:03 12/6/2012 - Πηγή: AEK365

EURO 2012 - Α' ΓΚΡΟΥΠ
ΕΛΛΑΔΑ-ΤΣΕΧΙΑ 19:00 aek365.gr, ET1
ΓΗΠΕΔΟ: Μιέσκι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Ή Εθνική μας αντιμετωπίζει στις (19:00) ώρα Ελλάδος την Τσεχία στο «Μιέσκι» του Βρόκλαβ σε ένα ματς ζωής ή θανάτου και για της δύο ομάδες, έτσι όπως εξελίχθηκε η πρώτη αγωνιστική. Η Εθνική μας με σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα αλλά και με οδηγό την εμφάνιση

του δεύτερου μέρους με την Πολωνία, κοντράρεται με την Τσεχία που γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 στην πρεμιέρα από τη Ρωσία και δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας. Η ομάδα του Σάντος θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ και τυχών ισοπαλία υπό προϋποθέσεις (ήττα της Πολωνίας από τη Ρωσία) θα μας βολεύει. Οι Τσέχοι από τη μεριά τους σε περίπτωση ήττα μένουν εκτός συνέχειας και θα παλέψουν ε νύχια και με δόντια.

Με δεδομένες τις απουσίες των Παπασταθόπουλου και Αβραάμ Παπαδόπουλου, η Εθνική μας θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Ο Φερνάντο Σάντος απ' ότι έδειξε και στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, θα ξεκινήσει με τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη, Χολέμπας στα άκρα της άμυνας. Αμυντικό δίδυμο, κατ' ανάγκη θα είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, ενώ στα χαφ, τους Μανιάτη και Καραγκούνη θα πλαισιώσει ο Γρηγόρης Μάκος. Δεξιά θα ξεκινήσει ο Σαλπιγγίδης και αριστερά παλεύουν για μια θέση ο Σαμαράς με το Κώστα Φορτούνη. Σέντερ φορ ο Φάνης Γκέκας. Αλλαγές στην αμυντική γραμμή της θα έχει η εθνική ομάδα της Τσεχίας στο αυριανό παιχνίδι της με την Εθνική Ελλάδος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Μίχαλ Μπίλεκ θα αλλάξει θέσεις αλλά και πρόσωπα στην τετράδα της αντιπάλου μας μετά από την κακή εικόνα στο ματς με την Ρωσία. Έτσι ο Κάντλετς από το άκρο θα μετατεθεί στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Σίβοκ. Ο Γκέμπρε Σελασιέ θα είναι στο δεξί άκρο ενώ στο αριστερό θα υπάρξει το νέο πρόσωπο της 11άδας ο Λιμπέρσκι. Στον άξονα παραμένει ο Πλασίλ. Δίπλα του θα είναι ο Χούμπσμαν αντί του Ρέζεκ. Οι Γίρατσεκ, Ροζίτσκι και Πιλάρ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί και στην κορυφή ο Μπάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα