«Γεμίζουμε τις μπαταρίες για τη συνέχεια»

14:38 19/5/2013 - Πηγή: AEK365

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για τους τελικούς της Α1 πόλο των ανδρών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Γιάννης Φουντούλης.Αναλυτικά τα όσα είπε

Για το Final 4 του Κυπέλλου που διεξήχθη στη Λαμία

«Η διοργάνωση του Final 4 ήταν πολύ καλά οργανωμένη μόνο στον τελικό υπήρξε ένα πρόβλημα με το χρονόμετρο. Μονομάχησαν οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Ο ΝΟΒ είχε βάλει τις βάσεις τα προηγούμενα χρόνια με νεαρούς παίκτες,

εκμεταλλεύτηκε την οικονομική συγκυρία που έφεραν προβλήματα στον Ολυμπιακό και κατέκτησε πέρυσι το νταμπλ. Η μάχη μεταξύ των δύο ομάδων πάντως θα διαρκέσει και στο μέλλον»


Για Πρωτάθλημα

«Το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικός στόχος από το Κύπελλο. Είναι παράξενο που είχαμε διακοπή στους τελικούς για την διεξαγωγή του Final 4. Εμείς χάσαμε αρχικά το πλεονέκτημα αλλά στην συνέχεια το επανακτήσαμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να το κρατήσουμε. Είναι πιο σημαντικό για εμάς να αγωνιζόμαστε στην έδρας μας λόγω του κόσμου. Λειτουργούμε καλύτερα. Πρέπει την Τετάρτη στον επόμενο τελικό να προσπαθήσουμε για τη δεύτερη νίκη και μετά όλα θα είναι διαφορετικά. Το άγχος θα περάσει στην πλευρά της Βουλιαγμένης».


Για τις διαφορές Κυπέλλου-Πρωταθλήματος

«Είναι διαφορετική υπόθεση οι τελικοί του πρωταθλήματος γιατί εκεί πρόκειται για μια σειρά αγώνων που σημαίνει πως μπορείς να διορθώσεις μια κακή εμφάνιση. Το Κύπελλο από την άλλη είναι ένας αγώνας. Αν κάνεις λάθη θα τα πληρώσεις. Αντιμετωπίζεται διαφορετικά από τις δύο ομάδες για αυτό και δεν είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι ποιοτικά. Προσπαθούμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες για τη συνέχεια».


Για το μέλλον του αλλά και για την προσπάθεια της νέας διοίκησης του Ολυμπιακού

«Τα πράγματα στο πόλο όπως και τα πάντα στην Ελλάδα, αυτή την περίοδο, είναι πολύ δύσκολα. Ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι σε παρακμή και αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να κατακτά τίτλους και αν αυτοί συνδυάζονται με προσωπικές επιτυχίες τόσο το καλύτερο. Όλοι κατά βάθος θέλουν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό. Έχει ξεκινήσει μια καλή προσπάθεια στην ομάδα. Είναι δύσκολο να αφήσεις τον Ολυμπιακό και να ψάξεις για κάτι άλλο.

Είναι επιτυχία αυτό που έχει καταφέρει η νέα διοίκηση. Πέρυσι θυσιάστηκε μια χρονιά για το καλό του Ερασιτέχνη. Αποφάσισαν να μειώσουν τα μπάτζετ και να νοικοκυρέψουν το σωματείο και αυτό αποδίδει όπως βλέπουμε φέτος και από τις επιτυχίες σε όλα τα τμήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα