Φρένο στον ΠΑΣ...

19:10 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 22η αγωνιστική

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 0-0

ΓΗΠΕΔΟ: Ζωσιμάδες

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χ.Καλογερόπουλος

Μετά από ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0 με την ομάδα της Ηπείρου να χάνει έδαφος της μάχη για την έξοδο στα πλέι-οφ.

Κακό το πρώτο μέρος χωρίς τη μεγάλη φάση. Οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε κάποια σουτ που δεν είχαν τύχη. Κορυφαία στιγμή αυτή

του 31' όταν ο Μουνάφο κινήθηκε ωραία και έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ίδια γεύση και στην επανάληψη με τον ρυθμό να είναι κακός. Ο ΠΑΣ δημιούργησε την πρώτη φάση όταν στο 61' βγήκε τετ α τετ αλλά τελείωσε απογοητευτικά με την μπάλα να φεύγει πολύ άουτ. Τρία λεπτά μετά ο Φεγκρούς έστειλε την μπάλα πάνω στον Μουνάφο του οποίου όμως το σουτ κόντραρε στον Κολοβέτσιο. Στο 71' ο Πανθρακικός άγγιξε το γκολ όταν ο Παπαδόπουλος έκανε από κοντά την προβολή και ο Φεγκρούς έδιωξε εντυπωσιακά. Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ είπε "όχι" και στο φάουλ του Τζάνη στο 84'.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Χριστόπουλος): Ταμπάσης (49'Φεγκρούς), Πάντος, Λίλα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Γιάκος (70'Βίλα), Τσουκαλάς, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ίλιτς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Π. Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά (61'Καστελάν), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο (80'Μελίσσης), Μουνάφο, Τζάνης, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα