Φουλάρει για το νταμπλ η Γιουβέντους

23:39 7/4/2015 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA-ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 0-3 (2-1)
Γήπεδο: Αρτεμιο Φράνκι

Με το Σκουντέτο να μοιάζει τελειωμένη υπόθεση, η Γιουβέντυς θα έχει και την ευκαιρία φέτος, να διεκδικήσει το πρώτο της Κύπελλο Ιταλίας μετά από 20 ολόκληρα χρόνια. Η ομάδα του Αλέγκρι πήγε στη Φλωρεντία, έχοντας μειονέκτημα από την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς με τη Φιορεντίνα, αλλά έκανε πλάκα, κέρδισε με 3-0 και πέρασε στον τελικό.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Αλόνσο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 21' η Γιουβέντους

άνοιξε το σκορ. Ο Μαρκίζιο έκλεψε και έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Μάτρι κατέβασε για τον Περέιρα, η μπάλα κόντραρε και επέστρεψε στον Ιταλό φορ, ο οποίος με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στο 23ο λεπτό ο Στουράρο έκανε την προβολή από κοντά αλλά ο Νέτο ήταν εκεί και μπλόκαρε, ενώ στο 40' το πλασέ του Μοράτα πέρασε μόλις άουτ. Και στο 44ο λεπτό η Γιουβέντους έφτασε και στο 2-0. Ο Μοράτα μπήκε στην περιοχή και έκανε ωραία κίνηση και σουτ, ο Νέτο απέκρουσε και στην επαναφορά ο Περέιρα έγραψε το 2-0.

Οι «βιόλα» μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και τα σουτ των Γκόμες και Σαλάχ σε 52' και 54' αντίστοιχα, πέρασαν μόλις άουτ, ενώ στο 55' μετά από γύρισμα του Περέιρα ο Σάβιτς παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ. Στο 58' ο Μάτρι κράτησε μπάλα και την σωστή στιγμή πάσαρε για τον Περέιρα αλλά ο Νέτο απέκρουσε το κοντινό σουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό η «Μεγάλη Κυρία» έκανε το 3-0. Ο Μαρκίζιο εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπονούτσι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Φιορεντίνα. Στο 65ο λεπτό το σουτ του Ακουϊλάνι έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 69' ο Νέτο είπε όχι σε σουτ του Μάτρι. Στο 87ο λεπτό αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη ο Μοράτα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Γκονσάλο Ροντρίγκες (83' Τόμοβιτς), Μασάντα, Σάβιτς, Αλόνσο, Ακουιλάνι, Φερνάντες, Βαλέρο, Χοακίν (66' Ντιαμάντι), Σαλάχ, Γκόμες (73' Μπαμπακάρ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Κιελίνι, Εβρά, Βιδάλ, Μαρκίζιο, Στουράρο, Περέιρα (83' Ογκμπόνα), Μοράτα, Μάτρι (75' Κομάν, 89' Γιορέντε).

Keywords
Τυχαία Θέματα