Φουλ πρόγραμμα…

00:25 11/12/2011 - Πηγή: AEK365

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΡΗΣ (11/12/ 15:00/ NS3/ aek365.gr)

Αστέρας Τρίπολης και Άρης αναμετρόνται για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Τρίπολης θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και αναμένεται να παραταχθεί αρκετά επιθετικά προκειμένου να πετύχει τη νίκη. Ο Σάκης Τσιώλης κοντράρεται με την πρώην του ομάδα κάτι που για πολλούς θα αποτελέσει θετικό στοιχείο για τους «Αρκάδες».

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του αρκετούς παίκτες αφού οι Μπαρτολίνι, Ράγιος, Ορόθκο, Ρούμπιλ και Φρανκού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά ο Μιχαλ Πρόμπιερζ και ο Άρης προέρχονται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως είναι λογικό η ψυχολογία στο «στρατόπεδο» των Θεσσαλονικιών είναι ανεβασμένη. Οι «κίτρινοι» θέλουν τη νίκη με σκοπό να ανέβουν στον βαθμολογικό πίνακα και να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από τα πλέι οφ. Ο Πολωνός τεχνικός δεν υπολογίζει τους τραυματίες Καστίγιο Βράνιες, Γιακούποβιτς, Κατίδη, Γκαρσία, Σηφάκη και Πορτίγια.

Οι αποστολές των δύο ομάδων

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κωστούλας, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Χουανίτο, Αλβάρες, Λαδάκης, Ουσέρο, Ροτζέριο, Ναβάρο, Τσαμπούρης, Αρσενίεβιτς, Χούλι, Περόνε, Μπρέσκα, Σολάκης.

ΑΡΗΣ(Μίχαλ Πρόμπιερζ): Βελλίδης, Διούδης, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Παπαζαχαρίας, Ιάκομπ. Σολτάνι, Τσέζαρεκ, Νέτο, Καπετάνος, Ουμπίντες.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (17:15 NS2/aek365.gr)

Ο Εργοτέλης θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στην Δόξα Δράμας την οποία αντιμετωπίζει στην Κρήτη. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να μετά την ήττα από τον Ατρόμητο να πανηγυρίσουν μπροστά στον κόσμο τους ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ο Νίκος Καραγεωργίου δεν θα έχει στην διάθεσή τους τιμωρημένους Χίλμπλιγκερ και Ολίσε, αλλά και τον τρυματία, Μπέτο.

Από την άλλη η Δόξα Δράμας, η οποία το τελευταίο διάστημα ψάχνει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα θέλει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να τσιμπήσει βαθμό ή ακόμα και βαθμούς στο Παγκρήτιο. Αυτό θα είναι κάτι σημαντικό για τον νέο προπονητή, τον Μάκη Κατσαβάκη, από την στιγμή μάλιστα που πρόσληψή του είναι πρόσφατη.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Πίρσον, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Νταντόμο, Χαντί, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο, Μπούντιμιρ, Λεάλ και Καρέλης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δεν έχει ανακοινωθεί η αποστολή

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (11/ 12/ 19:30/ NS2/ aek365.gr)

Η Κέρκυρα έχει πολύ δύσκολο έργο για την 13η αγωνιστική αφού αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Οι «φαίακες» χρειάζονται τους βαθμούς με σκοπό να εξασφαλίσουν το συντομότερο δυνατό την παραμονή τους στη κατηγορία της Σούπερ Λίγκα. Ο Χάβι Γκράθια έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του κάτι που αποτελεί θετικό στοιχ

Keywords
Τυχαία Θέματα