Φουκάκιο έπος στον Ταύρο (VIDEO)

20:03 7/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η Παναχαϊκή πέρασε από την έδρα του Φωστήρα επικρατώντας με 2-1. Ο τρόπος που πέρασε είναι μια χιλιοπαιγμένη ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα ένα μήνυμα για τις άλλες ομάδες τις κατηγορίας. Ο διαιτητής Γιώργος Φουκάκης (Ηράκλειου) και οι βοηθοί του Κουράκης και Τζαφόλιας "κατάφεραν" σε τρεις κρίσιμες φάσεις να αποφασίσουν υπέρ των Πατρινών και ουσιαστικά να διαμορφώσουν το αποτέλεσμα.

Το... πάρτι ξεκίνησε από νωρίς καθώς μόλις στο 5ο λεπτό με τη "μισή" Παναχαϊκή να είναι καταφανέστατα οφσάιντ διαιτητής

και επόπτης μέτρησαν κανονικά το γκολ του Πατινιώτη. Στο 39' ο Ράμα μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Άλμπι με τον Φουκάκη να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στο 52' ο Ασίγκμπα έκοψε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή αλλά και πάλι ο διαιτητής δεν... συγκινήθηκε. Παρά την "προσπάθεια" ο Φωστήρας κατάφερε στο 67' να ισοφαρίσει με τον Τσεμπεσί. Στο 78' όμως η Παναχαϊκή έκανε το 1-2 με τον Μαρουκάκη και τα τελευταία δέκα λεπτά παίχτηκε ποδόσφαιρο ελάχιστα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γκέκας, Γρομητσάρης, Κρητικός, Μήτκας, Μουστογιάννης, Μπίρης, Μουστογιάννης, Μπίρης, Τεγούσης (73'Μπελέρης), Ψυχογιός (46'Σιώπης), Τσεμπέσι, Ράμα (83'Ποτουρίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Άλμπι, Κάργας, Χαρτσιάς, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι (46'Σκερλετίδης), Ντα Κόστα (60'Αναστασόπουλος), Πατινιώτης, Μαρουκάκης (87'Χούσα)

Keywords
Τυχαία Θέματα